Tribuna
PNL
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică "Metaalunie" în România
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică
În organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, în parteneriat cu Federaţia Patronală din Indus-tria Construcţiilor de Masini (FEPA-CM) şi compania olandeză First Class Business Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga,în perioada 7-13 aprilie a avut loc o misiune economică în România, respectiv la Bucureşti, Braşov şi Sibiu, a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie.

 

 

După vizita oficială la Ambasada Olandei şi Camera de Comerţ Olan­deză Română (NRCC), delegaţia a vizitat com­pania CSC Transmetal şi s-a deplasat la Braşov unde a efectuat vizite la companiile Antemie şi La­romet, urmate de o întâl­nire B2B cu membrii FEPA.

În cele două zile petre­cute în judeţul Sibiu, dele­gaţia a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritz­meier şi Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza şi Aterm în Municipiul Mediaş. Pentru discuţii pe dome­niul prelucrării metalice între companii a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu unde au participat membrii Camerei şi com­panii interesate.

Deplasările delegaţiei din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran pentru o experienţă inedită, şi la Castelul Bethlen-Haller pentru o degustare orga­nizată la compania Jidvei.

Reprezentantul Asocia­ţiei Regale Metaalunie care are peste 15.000 de mem­bri în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu şi a specificat în numele antreprenorilor prezenţi: " Mulţumim pen­tru calda primire la Sibiu şi mulţumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agri­cultură Sibiu de a face această vizită de neuitat şi un real succes. Colabo­rarea începe cu o primă intâlnire. Mulţumim pentru această oportunitate!" 

Mulţumim pe această cale tuturor partenerilor, membrilor şi cola­borato­rilor care au făcut posibilă această acţiune de succes a mediului de afaceri!

C.C.I.A. Sibiu

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu

Reprezentant al companiei care deţine Preşedinţia

Ec. Octavian Isailă







comentarii
1 comentarii

,Mai aveti ce vinde? oare noi romanii care avem o tara cu de toate de ce vindem pana ajungem sclavi la altii ??-- avem de toate dar ne lipseste creiere sanatoase -- propun ca toti politicienii sa mearga la spitalul de nebuni si sa vina altii cu capete limpezi-- toate au un inceput dar si un sfarsit e momentul ca tradatorii si vanzatorii de tara si neam sa mearga la -PUSACARIE- si cei mai vinovati la cimitir( VORBITI DE METALE??- PAI HUNEDOARA , CALAN- RESITA - si multe altele - ce ati facut cu ele? avea si Independenta turnatorie- acum-caput- --- vin altii sa faca ce trebuia noi sa facem-iar banutii ramaneau in tara desteptilor - in groapa cu voi jegosilor
17.04.2024 20:31
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica