Tribuna
Mircea Cazan: „Sunt discuţii cu mai mulţi primari care vor în PNL”
Mircea Cazan: „Sunt discuţii cu mai mulţi primari care vor în PNL”

Deputatul Mircea Cazan, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la sediul parti­dului, alături de parlamentarii Nicolae Neagu şi Ioan Tămâian, dar şi de vice­predintele CJ, Marcel Luca, faptul că există discuţii cu mai mulţi primari, care nu sunt din USL, pentru  a trece la PNL. De asemenea, Cazan a declarat că de la alegerile din decembrie 2012, zeci de persoane au venit spre PNL.
Întrebat dacă intrarea lui Klaus Iohannis în PNL a mărit numărul celor care vor în PNL, Cazan a spus că nu poate aprecia acest fapt. „Trecerea domnului Klaus Iohannis a însemnat un plus valoare pentru Sibiu, pentru sibieni şi PNL la nivel general. Nu putem spune că actualii sau cei care au venit în ultimul timp  au venit din acest motiv. Vă pot spune, în schimb, că din decembrie 2012, săptă­mânal, avem primiri, nu neapărat masive, dar un anumit număr de oameni vin spre Partidul Naţional Libe­ral”, a declarat Mircea Cazan, care a precizat că cei care             s-au înscris în PNL în ultimul timp sunt fie foşti liberali reactivaţi, fie oameni care nu au făcut până acum politică. „Avem foarte mulţi care vin la Mediaş. Avem la Sibiu, nu neapărat din PDL, sunt mulţi care au stat deoparte şi acum simt nevoia de a face un pas în politică. O parte din ei nu au făcut politică sau sunt liberali care au trecut printr-o perioadă de adormire, să spunem”, a precizat deputatul Mircea Cazan.
comentarii
4 comentarii

Ce vrajeala are ... Pentru ce ar vrea?
Cineva
11.03.2013 08:32
Daca primarii in cauza vin in PNL ce faceti cu primariile pe care le pierd? Sau pentru cei ce vin in PNL nu se aplica legea asta? Ca oricum vad ca functioneaza preferential.
Intrebare
11.03.2013 08:55
Nea Mircea ai inceput deja sa-i faci uitati pe cei care te-au ajutat sa ajungi senator.Nu vor functii,dar e bine sa te mai intalnesti cu ei,caci iti vor spune multe despre ce trebuie indretat in Sibiu si judet.Ai promis ca vei merge in fiecare localitate di circa ta,se apropie anul si nu te-ai tinut de cuvant.Rusinica domnule Cazan.
un alegator
11.03.2013 09:07
trebuiau sa treaca inainte de alegerile locale ,asta ar fi fost corect ,,,
VM,
11.03.2013 13:26
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA