Tribuna
Sevis
Ministrul Sănătăţii participă la mini-campania de vaccinare împotriva Covid – 19, la Porumbacu de Jos
Dan FRÂNCU
579 vizualizari
Ministrul Sănătăţii participă la mini-campania de vaccinare împotriva Covid – 19, la Porumbacu de Jos

Sâmbătă, 19 iunie 2021, Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, va vizita comuna Porumbacu de Jos, scopul principal al acestei deplasări fiind acela de a sprijini Cam­pania naţională de vac­cinare a populaţiei împotriva Covid - 19.

În aceeaşi zi, între
orele 9 şi 16, la Cabinetul Medical din Porumbacu de Jos se va desfăşura o mini-campanie de vacci­nare, toţi cetăţenii intere­saţi având astfel posibi­litatea de a se imuniza cu unul din serurile pro­duse de Pfizer BioNTech sau Johnson & Johnson.

La această acţiune se poate prezenta orice cetăţean, cu actul de identitate valabil şi cu condiţia să se încadreze în categoria de vârstă pentru care s-a regle­mentat această campa­nile de vaccinare la nivel naţional, nefiind nevoie de programare.

Mini-campania de vac­cinare de la Porum­bacu de Jos este organizată de Primăria comunei Po­rum­bacu de Jos şi Direc­ţia de Sănătate Publică Sibiu, autorităţile dorind, în acest fel, să vină în spri­jinul populaţiei din mediul rural, în mod deosebit   persoanelor în vârstă sau care fac parte din categorii vulnerabile, care doresc să se vacci­neze împotriva Covid - 19 şi ajung mai greu în cen­trele de vac­cinare fixe. De altfel, pentru a facilita o prezenţă cât mai bună a populaţiei la această acţiu­ne, auto­ritatea pu­blică locală a luat anumite măsuri spe­ciale, astfel că per­soa­nele care au nevoie de transport până la punctul de vaccinare (locuitorii satelor aparţi­nătoare comunei), pot suna la te­lefon 0730584278, pentru programarea deplasării.

"Implicarea cetăţenilor în procesul de vaccinare este foarte importantă pentru a putea scăpa de restricţii. Cred că trebuie să intensificăm aceste acţiuni, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se vaccineze dar încă nu au făcut-o din diferite motive. Pandemia nu s-a terminat şi se va termina doar atunci când vom fi cel puţin 60% dintre noi, vaccinaţi. Ne vom strădui, într-un efort co­mun al tuturor autorită­ţilor, să avem o rată de succes cât mai mare, astfel încât lucrurile să evolueze într-un sens fa­vorabil în judeţul nostru", este de părere Georgeta Maria - Poşa, primarul co­munei Porumbacu de Jos.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia