Tribuna
Fabrica Sevis
Avrig
Miercuri se decide soarta bugetului local pentru 2021
Miercuri se decide soarta bugetului local pentru 2021

Aprobarea bugetului local al oraşului pentru anul 2021, precum şi indexarea cu rata inflaţiei (2,8 %) a impozitelor şi taxelor locale aplicabile în anul viitor, sunt cele mai importante proiecte de hotărâre care se află pe ordinea de zi propusă pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local Avrig din această lună. Întâlnirea este programată pentru miercuri 21 aprilie, începând cu ora 15 şi se va desfăşura în sistem de videoconferinţă, pe o platformă online de specialitate.
În cadrul acestei şedinţe, vor fi dezbătute şi supuse adoptării şi iniţiativele legislative locale referitoare la desemnarea Consiliului de Administraţie provizoriu al SC Gospodărire Orăşenească Avrig SA, stabilirea modalităţii de gestiune a serviciului de iluminat public al oraşului Avrig etc.
Începând cu această lună, social democratul Gheorghe Florea nu mai este consilier local al oraşului Avrig, în urma demisiei. Astfel, pe agenda întâlnirii de miercuri a legislativului local avrigean se află şi proiectul de hotărâre prin care se ia act de această demisie, se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local iar locul ocupat de acesta este declarat vacant. (Cel mai probabil, în şedinţa viitoare a Consiliului Local Avrig va fi validat noul mandat de consilier local, ce va fi ocupat de unul dintre consilierii supleanţi ai aceleiaşi formaţiuni politice.) (D.F.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia