Tribuna
SEVIS
Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul

Dragi sibieni,
Vă mărturisesc că în fiecare an, în ziua rânduită de Bise­rică să îl sărbătorim pe Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul, mă încearcă o mare bucurie şi o puternică emoţie.
Bucurie pentru că primesc multe urări şi felicitări, purtând, prin inspirata alegere a părin­ţilor mei, numele Ioan. Doresc ca bucuria pe care o am în această zi să o împart şi să o îndrept spre dumnea­voastră, cei care purtaţi nu­mele Ioan, Ioana şi derivatele lor. Vă urez multă sănătate şi cât mai multe momente frumoase şi cu linişte trăite alături de familie şi de cei dragi.
Şi emoţie pentru că sunt impresionat de întreaga activitate a Proorocului Ioan Botezătorul, a celui trimis de Dumnezeu să fie înainte­mergător, să pregătească prin propovăduirea sa Calea Domnului şi să confirme se­menilor săi că Domnul nostru Iisus Hristos este Mesia, este cel pe care ei îl aşteptau să le fie Mântuitor şi să fie Mân­tuitorul lumii întregi.
Aş dori ca în acest an să fim inspiraţi mai mult de pilda lăsată de Ioan Botezătorul de a trăi în cumpătare, de a nu ne semeţi, ci a ne evalua corect şi a recunoaşte autoritatea lui Dumnezeu, şi, mai presus, de a avea curajul să dezaprobăm faptele rele şi de a spune adevărul.
La Mulţi şi Fericiţi Ani, tuturor!


Cu preţuire,
Ioan Cindrea,
preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia