Tribuna
Mediul de afaceri se reuneşte la RAMADA
Adrian POPESCU
547 vizualizari

300 de participanti şi 25 de speakeri  vor fi prezenţi astăzi la Hotel RAMADA cu ocazia celui mai important eveniment de business care va avea loc la Sibiu. Mediul de afaceri care va fi prezent la "Transilvania business people" arată dorinţa acestuia de a beneficia de consultanţa antreprenorială în plină criză economică întreţinută de războiul din Ucraina. La RAMADA, care a devenit un susţinător necondiţionat al culturii antreprenoriale,  iniţiatorii vin cu propuneri de  implementare pentru a dezvolta business-ul; punctual cu referiri la nivelul de dezvoltare al unui business care depinde în mod direct de nivelul de 
dezvoltare al celui care îl conduce.

Oportunităţi

Ca antreprenor e important să fii arhitectul business-ului tău - cel care creează design-ul afacerii şi creionează structura acesteia, împreună cu viziunea şi strategia de dezvoltare. În aceste sens participanţii au oportunitatea să-şi completeze arsenalul de strategii şi resurse necesare atingerii obiectivelor  în business.

Referenţi de elită

Din cei 25 de referenţi prezentăm câteva nume de top care vin la evenimentul găzduit de RAMADA.

Am începe cu:
Adrian Dragomir care este CEO al Termene.ro, şi partener TBF Accelerator.Termene.ro este o companie înfiinţată în anul 2014 din dorinţa de a oferi firmelor oportunităţi de afaceri şi o evaluare corectă a riscurilor din business; Mihai Dăncilă este antreprenor şi este pasionat de educaţie. Este owner ul companiei Consilo WEB, din Sibiu. Societatea numără peste 200 de angajaţi şi are o cifră de afacere de peste 4 mil euro.; Aurelia Florea are peste 25 de ani de experienţă în Leadership Strategic şi operaţional în dezvoltarea resurselor umane este coordonator de proiecte strategice de resurse umane la nivel local şi global, cel mai recent fiind cel de Employee Experience cu echipă formată pe 4 continente.şamd.

Fonduri nerambursabile

Fondurile nerambursabile nu vor lipsi din agenda evenimentului de la Sibiu, fonduri nerambursabile care pot fi accesate de firme din diverse domenii de activitate, precum: agricultură, producţie, comerţ, servicii, construcţii, industrie, sănătate etc.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA