Tribuna
Meditur dezinfectează mijloacele de transport în comun
Vasile ANTIPA
2815 vizualizari
Meditur dezinfectează mijloacele de transport în comun

Mijlloacele de transport în comun ale operatorului de transport din Mediaș, Meditur, au fost dezinfectate. Autobuzele și troleibuzele societății de transport public din Mediaș, Meditur, au fost dezinfectate de către o firmă de specialitate, măsura fiind luată pentru siguranța călătorilor.

Conducerea Meditur a contractat o firmă specilizată pentru dezinfectarea mijloacelor de transport în comun ale societății pentru a limita extinderea problemelor legate de Coronavirus.

„În această perioadă, mijloacele de transport public ale societății Meditur sunt dezinfectate de către o firmă de specialitate cu care societatea noastră a încheiat un contract.

Măști de protecție sunt puse la dispoziția conducătorilor auto, însă disponibilitatea de folosire a acestora cade la aprecierea lor, ca și în cazul oricărui cetățean, în acord cu recomandările specifice.

Îi asigurăm pe toți călătorii noștri că tratăm această situație specifică cu toată seriozitatea specifică cu care abordăm de fiecare dată prestarea serviciilor de transport public, iar siguranța călătorilor noștri este prioritate absolută", a spus Ovidiu Popa, directorul general Meditur Mediaș.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA