Tribuna
PNL
Medieșenii primesc calendarele EcoSal
Vasile ANTIPA
592 vizualizari
Medieșenii primesc calendarele EcoSal

În aceste zile, la nivelul municipiului Mediaș se distribuie calendarele EcoSal care conţin datele de colectare ale deșeurilor.

Fiecare gospodărie la casă a primit sau va primi în cutia poștală un calendar, iar la avizierul fiecărei scări de bloc a fost afișat câte un calendar astfel încât fiecare locatar să aibă acces la programul de colectare stabilit pentru strada pe care locuiește.

Calendarele sunt personalizate pentru fiecare zonă a municipiului, iar până la finalul anului 2019 se vor distribui calendarele la toate gospodăriile. Responsabilii EcoSal Mediaș precizează faptul că sunt cazuri în care, din cauza câinilor care păzesc proprietăţile, nu au avut acces la cutia poştală, astfel că locuitorii acestor imobile sunt așteptați să se prezinte la sediul operatorului de salubritate pentru ridicarea calendarului sau sunt rugați să acceseze calendarul pe site-ul operatorului de salubritate. 

Calendarul trebuie păstrat până la sfârşitul anului 2020, iar datele care sunt înscrise în acest calendar trebuie respectate cu strictețe.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia