Continental
Tribuna
Medieșenii pornesc, vineri, în Marșul pentru Viață
Vasile ANTIPA
567 vizualizari
Medieșenii pornesc, vineri, în Marșul pentru Viață

Medieșenii sunt așteptați la a patra ediție a Marșului pentru Viață. Vineri între orele 16.30 și 18.30 se va desfășura Marșul pentru Viață, eveniment organizat de Protopopiatul Mediaş în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş. 

„Unic din prima secundă” este tema Marșului din acest an și afirmă unicitatea și valoarea infinită a fiecărei persoane încă din prima clipă a vieții. Evenimentul va debuta, la ora 16.30, la Catedrala Ortodoxă “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”' cu o rugăciune comună după care va urma un marș pe traseul Piața Andrei Șaguna - Spitalul Municipal Mediaș – strada I. Ghe. Duca - Piața Regele Ferdinand I - strada Nicolae Iorga - Piața Andrei Șaguna.

Este nevoie ca societatea să valorizeze mai mult darul vieții și să sprijine femeile în criză de sarcină. Fiecare copil, de dinainte de a fi născut, se distinge de orice alt om de pe planetă, are ADN propriu și o menire foarte specifică în această lume, pe care nimeni nu o poate înlocui. Anii trecuți, peste 2.000 de medieșeni au luat parte la primele două ediții ale Marșului pentru Viață.

Pentru a sprijini femeile în criză de sarcină, principalele măsuri propuse sunt înființarea de cabinete de consiliere în criza de sarcină și acordarea unei indemnizații pe perioada sarcinii începând din a 14-a săptămână de sarcină (limita legală pentru avortul la cerere).

Organizatorii nu solicită interzicerea legală a avortului, nu se sprijină niciun fel de violență împotriva femeii. Prin activitățile pro-viață desfășurate, sunt promovate conștientizarea societății despre criza de sarcină, înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia