Tribuna
Apa Canal
Medieșenii, chemați să aleagă steagul propriu al orașului
Vasile ANTIPA
1265 vizualizari
Medieșenii, chemați să aleagă steagul propriu al orașului

Locuitorii Mediașului sunt chemați să aleagă, din 3 variante, steagul propriu al orașului. Primăria organizează o dezbatere publică pentru alegerea variantei reprezentative a steagului propriu al Municipiului Mediaș. Dezbaterea va avea loc în 17 iulie, de la ora 10, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș. Cele trei variante supuse dezbaterii și consultării publice, concepute cu respectarea prevederilor legale în vigoare, pot fi cosultate atât pe site-ul www.primariamedias.ro, cât și la avizierul special amenajat în Holul Primăriei Mediaș, intrarea B, Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot trimite opțiunea asupra uneia dintre variantele propuse, până cel mai târziu la data de 14 iulie 2017, ora 13., folosind una dintre următoarele forme de comunicare: prin poștă, la adresa Primăria Mediaș, Piața Corneliu Coposu numărul 3, cod 551017, județul Sibiu; prin email, la adresa primaria@primariamedias.ro, prin fax la numărul 0269/841198 sau direct la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș.

Conținutul proiectului de hotărâre privind aprobarea modelului de steag, precum și raportul de specialitate care îl însoțește, poate fi consultate și la avizierul special amenajat în Holul Primăriei Mediaș, intrarea B, Centrul de Informare pentru Cetățeni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA