Tribuna
PNL
Medieşenii – chemaţi la dezbaterea strategiei de dezvoltare a oraşului
Vasile ANTIPA
876 vizualizari
Municipalitatea organizează astăzi, mâine şi vineri o serie de întâlniri în diferite zone ale oraşului, pentru a prezenta locuitorilor punctele principale ale strategiei de dezvoltare pentru perioada 2009-2022.
Medieşenii sunt chemaţi să îşi spună părerile şi opiniile în legătură cu strategia de dezvoltare durabilă a oraşului. Administraţia locală a angajat o societate din Târgu Mureş, care în ultimele două luni de zile a realizat o strategie de dezvoltare durabilă a municipiului de pe Târnava Mare, lucru absolut necesar atunci când se pune problema accesării fondurilor nerambursabile. În plus, toţi medieşenii care cred că au o părere, o opinie sau o idee în legătură cu mersul lucrurilor din oraş sunt aşteptaţi să participe la o serie de dezbateri publice, pentru completarea strategiei de dezvoltare a oraşului. „Primăria Mediaş are plăcerea de a-i invita pe toţi cei interesaţi la dezbaterea publică cu tema „Strategia de dezvoltare a municipiului Mediaş pentru perioada 2009-2022. Prima astfel de întâlnire are loc marţi la ora 17, în cartierul Gura Câmpului, la şcoala generală numărul 5. A doua întâlnire este programată miercuri, la ora 17, în cartierul Vitrometan, în incinta şcolii generale numărul 8, iar ultima consultare a cetăţenilor se va desfăşura vineri, 14 noeimbrie de la ora 15.30, în sala mare de şedinţe a Primăriei Mediaş”, ne-a spus Anca Băra, ofiţer relaţii publice în cadrul Primăriei Mediaş.
În urma cererii de ofertă, o firmă din Târgu Mureş s-a ocupat de realizarea strategiei de dezvoltare durabilă a Mediaşului, valoarea contractului fiind de 9.900 de euro. Pe site-ul Primăriei Mediaş, www.primariamedias.ro, medieşenii au avut ocazia să completeze un chestionar care a contribuit la realizarea acestei strategii pentru dezvoltarea durabilă a municipiului de pe Târnava Mare.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia