Continental
Tribuna
Medicina naturistă
Curele de slăbire cu suc de varză
C. MIERLUŞCĂ
1659 vizualizari
Curele de slăbire cu suc de varză

Se vor consuma de două ori pe zi, dimineaţa şi seara câte 200-300 g sa­lată de varză crudă, timp îndelungat. Varza are proprietatea de a curăţa organismul de toate toxi­nele şi este un important pas pentru a schimba obi­ceiurile alimentare. Varza reduce valorile ridicate ale coles­terolului. Se va con­suma sub formă de salată, câte 300 g, zilnic, timp de 3 zile pe săptămână.
Constipaţia - se va con­suma zilnic 200 g varză murată care reglează flora intestinală. Varza murată fiind bogată în fibre ali­men­tare, are efect de "ma­turare a colonului" şi de eliminare a reziduurilor.
Pentru tenul încărcat, se recomandă ştergerea lui cu suc de varză proas­pătă sau comprese care se ţin 15 minute.
Răni care se vindecă greu - se pun zilnic com­prese cu suc de varză care contribuie la vindecarea rănilor şi la scăderea ris­cului de infecţie.
Eczeme infecţioase, in­fecţii fungice - frunzele de varză zdrobite se pun pe zonele afectate minim 4 ore, având o acţiune anti­sep­tică asupra bacteriilor şi ciupercilor parazite.
Surmenaj fizic şi inte­lec­tual - se va consuma timp de 3 săptămâni, la amiază şi seara câte o far­furie de salată de varză, tra­ta­men­tul fiind şi anti­de­presiv.
Menopauză - consumul regulat de varză întârzie instalarea menopauzei, în­lătură bufeurile, transpi­raţia şi nervozitatea.
Infecţii respiratorii - var­za fiind foarte bogată în vitamina C, ajută la resta­bilirea imunităţii.
Entorse, luxaţii, dureri reumatice - se pun com­prese cu varză zdrobită cu ciocanul, minim 4 ore.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia