Tribuna
Mediașul, reprezentat în finala unui concurs de talente pentru persoane cu dizabilități
Vasile ANTIPA
1323 vizualizari
Mediașul, reprezentat în finala unui concurs de talente pentru persoane cu dizabilități

În data de 9 martie, Fundația United By Music Romania organizează finala concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități. Ramona Moldovan, rezident al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională Mediaș, pregătită de profesorul Claudiu Șimon, va participa în finala concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități.

Miza concursului este o excursie de 3-4 zile în Olanda pentru primi trei finaliști, care totodată vor avea posibilitatea să cânte în fața publicului larg. Mai mult, cei care vor fi selectați de către juriu vor intra în rețeaua de mentorat United by Music, unde vor avea șansa să primească mentori și cariera lor muzicală va fi gestionată profesionist.

Evenimentul se va desfășura la Sfântu Gheorghe, în sala de spectacole a Colegiului Székely Mikó, de la ora 15. Invitat special este Orpheum duo, iar cântăreața Nóra Szilágyi va interpreta şlagăre din filme maghiare.

În ultima lună a anului trecut s-au organizat o preselecție în trei locații, unde 37 de persoane au intrat în concurs. Pe 9 martie vor intra pe scenă 19 concurenți, care vin din Târgu Mureș, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Focșani, Sfântu Gheorghe și împrejurimi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

VISA MEDICA

E-pneu

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
Licitatie publica

accentmedia