Tribuna
Sevis
Mediașul va avea un Centru Social Comuniar de Agrement și Sport
Vasile ANTIPA
949 vizualizari
Mediașul va avea un Centru Social Comuniar de Agrement și Sport

La ședința Consiliului Local Mediaș din această lună, aleșii locali din oraș vor discuta propunerea de avizare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru construcția unui Centru Social Comunitar de Agrment și Sport, care ar urma să fie ridicat pe strada Sticlei la numărul 9.

Centrul va fi ridicat pe locul unde până nu cu multă vreme în urmă a fost o sală de sport, ajunsă între timp o adevărată ruină. Consilierii locali din Mediaș se vor pronunța asupra Planului Urbanistic de Detaliu al acestui obiectiv de investiții la începutul săptămânii viitoare când are loc ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș aferentă lunii mai.

Prin Planul Urbanistic de Detaliu se propune amenajarea unui centru multifuncțional format dintr-un subsol, parter, etaj și o terasă circulabilă, cu funcțiuni organizate în jurul unei săli ample utilizate în mare parte pentru diverse sporturi de către comunitatea locală.

Sala de sport va avea aproximativ 200 de locuri, la subsol vor fi amenajate vestiarele, iar pe clădire va fi amenajat un teren de sport.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia