Tribuna
Mediașul va avea un buget de 120 de milioane de lei în acest an
Vasile ANTIPA
754 vizualizari
Mediașul va avea un buget de 120 de milioane de lei în acest an

Municipiul Mediaș are un buget de aproximativ 120 de milioane de lei în acest an. Marți, 21 ianuarie, bugetul va fi făcut public, urmând să fie afișat atât pe pagina de internet a municipalității dar și la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Bugetul pentru anul în curs este mai mare decât cel de anul trecut, iar printre priorități se numără continuarea investițiilor demarate anul trecut, dar și începerea unora noi. Bugetul va cuprinde cât mai multe din proiectele discutate la întâlnirile avute cu medieșenii pe parcursul anului trecut. De asemenea, pe parcursul acestui an vor fi continuate și finalizate lucrările demarate pe parcursul lui 2019.

"În aceste zile am avut consultări cu colegii mei din administrația locală referitoare la proiectul de buget pentru anul 2020. Apreciez că marți, 21 ianuarie, proiectul de buget va fi afișat pe site-ul Primăriei și în perioada următoare vom stabili o zi pentru dezbaterea publică.

Vom avea un buget de aproximativ 120 de milioane de lei, cu o ușoară creștere față de anul trecut și în doresc ca în proiectul de buget, ținând cont de faptul că am avut multe întâlniri cu medieșenii pe parcursul anului 2019, îmi propun așadar să cuprindem cât mai multe obiective pe care le-am stabilit împreună cu medieșenii", a spus Gheorghe Roman, primarul orașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia