Tribuna
Mediașul găzduiește a 17-a ediție a Festivalului de Dansuri Maghiare
Vasile ANTIPA
633 vizualizari
Mediașul găzduiește a 17-a ediție a Festivalului de Dansuri Maghiare

În ziua de 18 mai, în Parcul Greweln din Mediaș se va desfășura a 17-a ediție a Festivalului de Dansuri Maghiare Vándorcsizma. Manifestarea este organziată de Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș, în colaborare cu Primăria Mediaș și Formația de Dansuri Populare Maghiare Gyöngyvirág.

Evenimentul va debuta la ora 12 cu o impresionantă paradă a portului popular, pornind de la Casa Millennium, aceasta se va opri în Piaţa Corneliu Coposu. La ora 13 este programată deschiderea oficială a manifestării în Parcul Greweln, iar o oră mai târziu este programat spectacolul formațiilor de dansuri populare invitate la eveniment.

Pe tot parcursul festivalului va avea loc un târg de produse tradiționale, activități pentru copii, o prezentare de iurtă și baranta. Pasionații de gastronomie se pot bucura de concursul de gătit gulaș, care va începe la ora 16.

După spectacolele de dansuri populare ale formațiilor venite din diferite județe și chiar din străinătate, participanții se pot bucura și anul acesta de un concert susținut de formația Zanzibar, la ora 19, iar de la ora 21 este programată o seară de dans popular.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia