Continental
Tribuna
Mediașul are buget. 123 de milioane de lei în 2020
Vasile ANTIPA
464 vizualizari
Mediașul are buget. 123 de milioane de lei în 2020

Aleșii locali din Mediaș au aprobat, luni după amiaza, într-o ședință extraordinară, bugetul pentru anul în curs. După ce au discutat asupra capitolelor bugetare, aleșii locali, mai puțin cei ai PSD, au votat bugetul pentru 2020.

Pentru acest an, Mediașul are un buget de 123 de milioane de lei. Cheltuielile socio-culturale vor primi în acest an peste 38 de milioane de lei, la acest capitol fiind incluse cheltuielile legate de învățământ, sănătate, dar și banii pentru asistență socială și Direcția pentru Cultură.

Din bugetul total de 123 de milioane de lei, aproape 23 de milioane de lei se vor regăsi la capitolul servicii publice generale, care include cheltuielile de personal și cheltuielile materiale. Capitolul Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională are la dispoziție 3,6 milioane de lei, cea mai mare parte a sumei fiind alocată Direcției Poliția Locală Mediaș.

Aproape 36 de milioane de lei sunt alocați capitolului Servicii și Dezvoltare Publică, Locuințe, Mediu și Ape, iar 23 de milioane de lei vor reveni acțiunilor economice, unde sunt incluși banii pentru transport, dar și pentru investițiile la străzi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia