Tribuna
Mediașul a dat startul Curățeniei de Primăvară
Vasile ANTIPA
558 vizualizari
Mediașul a dat startul Curățeniei de Primăvară

Timp de o lună de zile, între 16 martie și până în 17 aprilie, în Mediaş se desfășoară Curăţenia de Primăvară, aceasta constând în activităţi specifice serviciului de salubrizare, printre care şi cea de colectare a deşeurilor vegetale (de la gospodăriile la casă), colectarea acestora realizându-se săptămânal, conform calendarului de colectare.

Medieșenii sunt rugați să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul EcoSal. În situaţia în care medieșenii nu au acest calendar, pot obţine informaţii pe site-ul Societăţii www.eco-sal.ro sau la telefonul 0374 075 464. Dacă din motive obiective medieșenii nu se pot încadra în programul de colectare, nu trebuie să scoată  deşeurile vegetale în faţa porţii, ci să contacteze operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor.

Reprezentanții operatorului de salubritate mai spun că abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată.

De asemenea această campanie presupune ample activități de salubrizare a domeniului public constând în: îndepărtarea pământului/nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile/a trotuarelor/a zonelor verzi, colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public/privat al Mun. Mediaș, precum Hula Baznei, pârâul Ighiș, pârâul Moșnei, zona Greweln, zona Baia de Nisip, zona Tineretului, zona Luncii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia