Tribuna
PNL
Mediaş. Trei morţi în accidente rutiere în prima jumătate a anului
Vasile ANTIPA
600 vizualizari
Mediaş. Trei morţi în accidente rutiere în prima jumătate a anului

Sunt creşteri ale numărului de accidente rutiere grave şi uşoare produse în municipiul Mediaş, precum şi în statistica persoanelor rănite grav sau decedate. În prima jumătate a anului 2019, pe raza municipiului Mediaş s-au produs un număr de 20 de accidente rutiere, dintre care opt au fost grave, soldate cu trei persoane decedate, şapte persoane rănite grav şi două persoane rănite uşor. Din cele 12 accidente rutiere uşoare au rezultat 13 persoane rănite. Poliţiştii rutieri din Mediaş spun că se înregistrează creşteri atât în ceea ce priveşte numărul accidentelor rutiere produse, al persoanelor decedate, cât şi al persoanelor rănite.

În privinţa accidentelor grave, cauzele principale care au dus la producerea acestora au fost circulaţia pe sens opus, traversarea neregulamentară a pietonilor, neasigurarea la mersul înapoi şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti. Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs marţea, vinerea şi sâmbăta, intervalul orar în care au avut loc cel mai des astfel de accidente fiind 6-14.

În privinţa accidentelor rutiere uşoare, cele mai des întâlnite cauze de producere au fost neacordarea priorităţii de trecere la vehicule, nesupravegherea minorilor şi viteza neadaptată, cele mai multe astfel de evenimente fiind produse în zilele de marţi şi sâmbătă între orele 14-22.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia