FITS 2024
Tribuna
Mediaş: 62 de piloţi din ţară şi străinătate la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă
Mediaş: 62 de piloţi din ţară şi străinătate la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă
În ciuda vremii nefavorabile și extrem de capricioase, peste 600 de persoane au urmărit duminică, 2 octombrie 2022, cea de-a șaptea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, organizată la Mediaș de către Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv.

 

 

„La manifestare au luat startul 62 de piloți țară și străinătate, reprezentanți ai cluburilor și echipelor de top ale automobilismului sportiv.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș a avut loc în Piața Corneliu Coposu, după încheierea celor două manșe de concurs. „King of the Hill“ a fost desemnat Octavian Ciovică, cel care a realizat cel mai bun timp al traseului– 1:33.258.

            Adresăm sincere felicitări participanților și mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei manifestări la Mediaș, după o pauză de doi ani, cauzată de pandemie. Cerem scuze medieșenilor și celor care au tranzitat orașul nostru pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanţii Primăriei Mediaş.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica