Tribuna
PNL
Mediaşul s-a alăturat luptei anti SIDA
Membrii şi voluntarii Fundaţiei Andreea Mediaş au desfăşurat pe 1 decembrie o campanie de conştientizare a locuitorilor în privinţa prevenirii trannsmiterii infecţiei cu HIV.
Sub sloganul campaniei naţionale „Deschide-ţi Inima! Sunt la fel ca tine!”, Fundaţia Andreea Mediaş cu sprijinul financiar acordat de Reprezentanţa Johnson & Johnson şi compania Pfiser a dedicat ziua de 1 Decembrie tinerilor care aduc speranţa schimbării în lupta împotriva discriminării şi a prevenirii transmiterii infecţiei cu HIV prin promovarea unui comportament sănătos, lipsit de riscuri.
Un număr de peste 15 voluntari din liceele din Mediaş s-au implicat în această campanie, împărţind pliante, broşuri şi fluturaşi, cu scopul de a conştientiza populaţia că discriminarea faţă de persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA există în variate forme şi de a dezvolta o atitudine pozitivă faţă de persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA. Un alt scop al campaniei a fost de a preveni transmiterea infecţiei cu HIV, dar şi de a încuraja testarea HIV voluntara. „Cu ocazia “Zilei Mondiale a Luptei Împotriva HIV/SIDA, tinerii voluntari implicaţi în această campanie au aprins lumânări sub forma siglei organizaţiei, aducând astfel un omagiu sincer celor trecuţi în nefiinţă din cauza acestei boli care nu iartă. Fundaţia Andreea Medias, membră a Federaţiei Naţionale UNOPA Bucuresti este solidară cu celelalte organizaţii din ţară, care au desfăşurat campanii similare pe plan local. Dorim astfel să implicăm un număr tot mai mare de tineri care să ne sprijine în continuarea transmiterii mesajelor pe care Fundaţia Andreea le promovează încă din anul 1998, de la înfiinţare, sub motto-ul “Esti liber să îţi trăieşti viitorul asa cum îţi place, însă nu uita că alegerile tale pot influenţa viaţa altora!”, ne-a spus Gina Toma din cadrul Fundaţiei Andreea Mediaş.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia