Tribuna
PNL
Mediaşul – punct important pe „harta” Societăţii de Pneumologie Române
Vasile ANTIPA
961 vizualizari
Mediaşul – punct important pe „harta” Societăţii de Pneumologie Române
Începând de anul viitor, la finele lunii noiembrie va fi organizată Şcoala de Iarnă de la Mediaş, o manifestare dedicată medicilor şi asistenţilor de specialitate.
Societatea Română de Pneumologie şi Dispensarul Pneumoftiziologic Mediaş au organizat în perioada 30 noiembrie-1 decembrie, simpozionul medical intitulat „Actualităţi în pneumologie”, adresat medicilor de familie şi medicilor specialişti. Lucrările şi comunicăriile ştiintifice au fost prezentate de o echipă de reputaţi medici pneumologi de la Institutul Naţional de Pneumologie „Marius Nasta” Bucureşti, conduşi de către profesorul doctor Ioan Paul Stoicescu şi profesorul doctor Florin Mihălţan, preşedinte al Societăţii Române de Pneumologie. Medicul Ioan Câmpean, din cadrul dispensarului de Pneumoftiziologie Mediaş ne-a declarat că începând de anul viitor, acest simpozion care se desfăşoară în oraşul nostru se va transforma într-o veritabilă şcoală de iarnă, dedicată medicilor şi asistenţilor. „Prin organizarea acestui simpozion, pot să spun că tradiţia continuă la Mediaş. Mai mult decât atât, am stabilit împreună cu reputaţii medici de la Bucureşti ca acest simpozion să îşi schimbe titulatura, iar de anul viitor se va numi Şcoala de Iarnă de la Mediaş. În acest fel, oraşul intră foarte serios pe harta Societăţii Române de Pneumologie”, ne-a spus Câmpean.
Subiectele discutate în cadrul simpozionului au abordat noutăţi terapeutice privind tabagismul, astmul bronşic, imagini endoscopice ale stenozelor de căi respiratorii şi aspecte ale patologiei pulmonare. De asemenea, a fost realizată o analiză a rezultatelor preliminare a programului „Stop Fumat” la Mediaş.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia