Tribuna
Avrig
Medalii şi certificate „Gheorghe Lazăr” pentru cei mai merituoşi elevi ai oraşului
Dan FRÂNCU
2664 vizualizari
Toţi elevii de la instituţiile de învăţământ din oraş (gimnaziu şi liceu), ce au avut performanţe deosebite la învăţătură şi deţin titulatura de „şef de promoţie”, au primit din partea Asociaţiei „Prietenii Avrigului”, cel mai activ ONG din teritoriul sibian al Ţării Oltului, medalia aniversară „Gheorghe Lazăr– întemeietorul învăţământului superior în limba română” şi un certificat aniversar.
Distincţiile GHEORGHE LAZĂR de la Asociaţia „Prietenii Avrigului” au fost oferite şefilor de promoţie cu prilejul desfăşurării festivităţilor de premiere şi închidere a anului şcolar de la fiecare instituţie de învăţământ din oraş. Astfel, au fost premiaţi următorii elevi: Ştefania Andreea Macrea (ciclul gimnazial) şi Vanesa Mănăstireanu (liceu)- Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig; Elena Trăistaru (ciclul gimnazial) şi Ionuţ Paroş- Grupul Şcolar Industrial de Construcţii Maşini Mârşa; Maria Crişan (ciclul gimnazial)- Şcoala cu clasele I-VIII Avrig. Maria Crişan este şi cel mai merituos elev din oraş al acestei promoţii, media generală obţinută de aceasta fiind 10.
Acesta a fost primul an când distincţiile GHEORGHE LAZĂR au fost acordate şefilor de promoţie de la instituţiile de învăţământ avrigene, organismul neguvernamental intenţionând ca această premiere să devină o frumoasă tradiţie. De altfel, pentru a da un plus de importanţă acestor distincţii, „Prietenii Avrigului” vor demara în curând formalităţile necesare pentru înscrierea acestora ca Marcă Înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.
Medalia şi certificatul GHEORGHE LAZĂR au fost lansate anul trecut, cu prilejul manifestărilor aniversare prilejuite de împlinirea a 230 de ani de la naşterea cărturarului Gheorghe Lazăr, cea mai importantă personalitate a Avrigului. Distincţiile au fost oferite până acum unor personalităţi din diverse domenii (cultură, artă, religie, politică, ştiinţă, învăţământ), membrilor aparatului legislativ local, conducerii administrative a oraşului, oaspeţilor străini ce au vizitat Avrigul, etc.comentarii
1 comentarii

Felicitari sincere membrilor Asociatiei "Prietenii Avrigului" pentru acesta initiativa si felicitari sefilor de promotie! Sa fiti mandri de distinctiile primite!
dan
14.06.2010 14:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia