FITS 2022
Tribuna
Medalia „Gheorghe Lazăr” şi Diploma de Excelenţă pentru absolvenţii avrigeni merituoşi
Dan FRÂNCU
299 vizualizari
Medalia „Gheorghe Lazăr” şi Diploma de Excelenţă pentru absolvenţii avrigeni merituoşi

 

Marţi seara, Biblioteca Oră­şenească Avrig a fost gazda festivităţii de premiere orga­nizate de Asociaţia "Prietenii Avrigului" pentru şefii de pro­moţie de la instituţiile de învă­ţământ din oraş. Evenimentul a fost unul emoţionant dar intim, desfăşurat într-o atmos­feră caldă, destinsă, în pre­zenţa câtorva membri ai aso­ciaţiilor, a membrilor familiilor celor premiaţi şi a altor invitaţi.

Anul acesta, au primit Medalia "Gheorghe Lazăr" şi Diploma de Excelenţă pentru rezultatele excepţionale ob­ţinute la învăţătură,, următorii şefi de promoţie: Jessica - Adriana Banea (clasa a XII-a) - Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig, Ayana - Teodora Morariu (clasa a VIII-a) - Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig, Maria - Ioana Coman (clasa a VIII-a) - Şcoala Gimnazială Avrig şi Adrian Bobanga (clasa a VIII-a) - Liceul Tehnologic Mârşa.

După ce au primit din partea organizatorilor medalia, diploma, un buchet de flori, felicitările şi urările de succes pentru viitor, fiecare premiant  a adresat câteva cuvinte audienţei, mulţumind pentru invitaţia la festivitate şi distinc­ţiile primite. Apoi, cei prezenţi au servit câte o felie de tort aniversar, s-a socializat mi­nute în şir (au fost prezentate planurile de viitor, s-a discutat despre ambiţiile şi visurile fiecăruia etc), s-au făcut fotografii...

Din anul 2009, Asociaţia "Prietenii Avrigului" acordă, la finalul fiecărui an şcolar, Medalia "Gheorghe Lazăr" şi Diploma de Excelenţă pentru toţi şefii de promoţie de la instituţiile de învăţământ din oraşul Avrig. Până acum, decernarea acestor distincţii avea loc în cadrul festivităţilor de premiere organizate la fiecare şcoală, însă, începând cu acest an, conducerea asociaţiei a hotărât ca festivitatea să se desfăşoare într-un cadru separat.

Felicitări tuturor şi mult succes în continuare!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA