Tribuna
Medalia „Gheorghe Lazăr” pentru cei mai merituoși elevi de la instituțiile de învățământ din orașul Avrig
Dan FRÂNCU
832 vizualizari
Medalia „Gheorghe Lazăr” pentru cei mai merituoși elevi de la instituțiile de învățământ din orașul Avrig

Pe lângă premiile și diplomele primite de la instituțiile de învățământ, în cadrul festivităților prilejite de încheierea anului școlar 2023 – 2024 cei mai merituoși elevi din orașul Avrig au fost răsplătiți, și în acest an, cu Medalia „Gheorghe Lazăr”, oferită de Asociația „Prietenii Avrigului”. Reprezentanții și colaboratorii asociației avrigene au participat la festivitățile de premiere desfășurate la fiecare unitate școlară din oraș și au acordat râvnita distincție șefilor promoției 2020 – 2024.

Anul acesta, au avut onoarea de a primi Medalia „Gheorghe Lazăr” elevii Radu – Gheorghe Coman (Școala Gimnazială Avrig – structura Școala Gimnazială Bradu), Răzvan Anghelini (Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig – gimnaziu), Vlad Cernea (Liceul Tehnologic Mârșa – gimnaziu) și Antonia Alexandra Gherghel (Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig – liceu).

„S-a mai încheiat un an școlar și ca în fiecare an, Asociația „Prietenii Avrigului” premiază excelența. Asociația acordă Medalia „Gheorghe Lazăr” șefilor de promoție de la școlile din Avrig, ca o recunoaștere a performanței școlare, a determinării, a perseverenței. Felicitări celor premiați, să fie bun model pentru colegii mai mici și să se bucure de succes mai departe! Felicitări și părinților care au avut încredere în copiii lor și le-au deschis aripile! Felicitări dascălilor care au modelat dorințe și visuri și le-au crescut copiilor încrederea în puterile proprii! Medalia „Gheorghe Lazăr” se acordă din anul 2009 persoanelor cu merite/performanțe deosebite în cultură, educație, cercetare și promovare a istoriei, patrimoniului material și imaterial și a personalităților locale”, a transmis Maria Grancea, reprezentanta Asociației „Prietenii Avrigului”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica