Tribuna
PNL
Maşinile Poliţiei, distruse de un şofer cu permisul suspendat
Laura BUCIU
1425 vizualizari

La numai 27 de ani, un tânăr din municipiul Sibiu a reuşit să aibă un dosar penal stufos, după ce a demarat în trombă în timp ce era chestionat de oamenii legii, lovind maşina Poliţiei. Nu a fost tot: el a fost urmărit de mai multe echipaje, a lovit mai multe maşini, două dintre autoturismele distruse fiind autospeciale ale Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu. Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea unui autoturism având acest drept suspendat şi distrugerea mai multor vehicule.
Totul a avut loc în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.40. Poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Sibiu au oprit pentru control în trafic un conducător auto, pe strada Mirăslău. „În timp ce poliţiştii rutieri efectuau verificări vizavi de starea permisului de conducere al conducătorului auto, acesta a plecat de la faţa locului, demarând în trombă şi avariind autovehiculul poliţiştilor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule este suspendat. Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Sibiu au procedat la informarea Dispeceratului şi darea în consemn a autoturismului, plecând în urmărirea acestuia. Au fost constituite filtre pe DN 1 - DN 7 şi pe DJ 106 D, întrucât autoturismul a fost observat de un echipaj de poliţie pe bulevardul Vasile Milea. Deşi echipajele poliţiei au plecat în urmărirea acestuia, nu s-a reuşit prinderea lui”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Autoturismul dat în consemn a fost observat de un echipaj de poliţie în localitatea Cisnădie, în parcarea unui imobil. Când a văzut echipajele de poliţie, conducătorul a demarat, avariind autospeciala Poliţiei precum şi alte două autoturisme parcate, după care echipajul a plecat din nou în urmărirea autoturismului. Pe DJ 106 D, la aproximativ 600 de metri după ieşirea din localitatea Cisnădie, din cauza vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat în rigola de pe marginea drumului. Şoferul nu a păţit nimic.
Testat de poliţişti, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.comentarii
2 comentarii

haiduc prost
mika
17.06.2014 08:23
Asemenea bezmetici ar trebui sa nu mai conduca masina niciodata !!!!
Din pacate avem legi prea blande...
agentu 008
17.06.2014 08:42
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia