Tribuna
Marea buluceală de Crăciun
Laura BUCIU
1491 vizualizari
Marea buluceală de Crăciun
* Zeci de sibieni umplu magazinele dis de dimineaţă şi nu le părăsesc nici noaptea târziu * Unele magazine vor avea deschis şi în ziua de Crăciun * De la magazinele de cartier, până la marile lanţuri de magazine, toate sunt pline de sibieni care vin să cumpere cadouri sau mâncare pentru masa de Crăciun *
Ultimele zile dinaintea Crăciunului i-au scos din case pe sibieni. Cu toţii caută, pe ultima sută de metri, fie cadouri pe care să le pună sub brad în noaptea de Ajun, fie bucate pentru masa din ziua de Crăciun.
Zeci de sibieni merg dis-de-dimineaţă la hipermarke­turile din zona Shopping City. De altfel, magazinele arată ca un muşuroi în această perioadă. Cei mai mulţi ajung la cumpărături după orele de serviciu, astfel că, dacă aveţi posibilitatea, aţi face bine să mergeţi la ultimele cumpărături înainte de ora 17. Pentru cei care au un program mai aglomerat, reprezentanţii hipermar­keturilor au decis să ţină deschis, timp de câteva zile, şi în cursul nopţii. 

Cum o fi, să fie bio

Febra cumpărăturilor nu se simte doar la marile lanţuri de magazine. Şi chioşcurile de cartier sunt pline ochi de oameni care mai cumpără câte ceva din cele pe care au uitat să le pună pe lista cu care au plecat de acasă. Se caută îndeosebi carnea de porc, dar şi brânzeturile, băuturile alcoolice, cozonacii şi prăjiturile, îndeosebi cele tradiţionale. La mare căutare, sunt, însă, produsele bio, fie că e vorba de carne, fie că e proba de prăjituri, care se vând în galeriile marilor magazine sau la Târgul de Crăciun din Piaţa Mare a Sibiului.
Jucării pentru copii
Cei mai mulţi bani se duc pe jucăriile copiilor. Părinţii au dat deja iama în magazine pentru a căuta cadoul perfect pentru cei mici de acasă, care i-au trimis deja scrisoarea moşului. Preţurile sunt pe măsura oricărui buzunar, astfel că nimeni nu pleacă din hipermarketurile din zona Shopping City fără cadoul mult visat de odrasla de acasă. Fie că e vorba de avioane sau maşini cu telecomandă, fie că e vorba de păpuşi vorbitoare sau de căsuţe de poveste, fetiţele şi băieţeii din Sibiu vor fi cu siguranţă fericiţi în dimineaţa de Crăciun, însă şi părinţii vor avea buzunarul mai gol.
Dar numai o dată pe an e Crăciunul, iar cumpărăturile pentru Crăciun şi Revelion sunt, dintotdeauna, o investiţie financiară destul de mare, dar şi una care implică multă răb­dare, mai ales dacă alegeţi să faceţi toate cumpărăturile pe ultima sută de metri.comentarii
2 comentarii

Pai,unde e criza,fratilor?Striga toti ce criza e,dar magazinele sunt pline de oameni zi si noapte,daca ar fi criza si n-ar fi bani,ar sta lumea acasa si ar da cadouri" nuci si mere" de Craciun nu "alte" lucru de import!Sa ne fie rusine ca ne plingem si asta numai ca sa mai primim ceva de "pomana"! Uitati-va ce fac nesimtitii de asa zisi Revolutionari!E SACUL GOL PT: VOI REVOLUTIONARILOR!SA PRIMEASCA NUMAI CEI CE SUNT ADEVARATI REVOLUTIONARI NU CEI CE ,DUPA !10 ANI AU DEVENIT"REVOLUTIOARI"cu acte false.
O "amarita"
21.12.2011 06:44
Esti cretin(a). Daca postau primul mesaj vedeai ce mult pretuiesc eu culoarea alor tai - portocalie-. Banii oamenilor provin din munca lor cinstita si pretuita de cei care-i platesc in nici un caz de la jafurile tale. Sunteti niste cretini care ar fi in stare sa ne ia cadourile si mancarea de sfintele sarbatori. Mars inapoi in cotetul in care te-ai nascut jaf penal. In nici un caz nu esti sibian(ca). Sa va dea dumnezeu asa cum dati voi acestui popor. E post si tu iti permiti sa critici o natie?. TAMPIT()A.
adn pt. sibieni@O"amarita"
21.12.2011 08:20
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia