Tribuna
Magnolia anunță noile prețuri la apartamente și lansează noua destinație de business a Sibiului
Magnolia anunță noile prețuri la apartamente și lansează noua destinație de business a Sibiului

Ideea creării unei comunități care să se bucure de confortul unui nou cartier important în municipiul Sibiu nu este nouă.

Dezvoltatorul imobiliar Solid Investment SRL a achiziționat în anul 2008 terenul cu o suprafață totală de 51000 mp, situat pe Calea Șurii Mici, în apropierea cartierului Turnișor și ulterior a fost inaugurat proiectul imobiliar Magnolia Residence, totalizând astăzi peste 1132 de unități locative. Misiunea dezvoltatorului de a oferi toate premisele necesare obținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală, integrând o serie de facilități și flexibilitate, a adus valoare timpului petrecut de locatari în cadrul ansamblului rezidențial.

 

Poziționare bună și vizibilitate excelentă

Proiectul Magnolia Residence s-a dezvoltat încă de la început în jurul ideii de comunitate, găsind soluții pentru a-i aduce împreună pe cei care împărtășesc aceleași valori și interese.

Magnolia Residence Sibiu anunță noile prețuri de vânzare ale apartamentelor, începând cu 14 octombrie, astfel:

 

Apartamentele cu 2 camere

- model B1, de la 39000 euro

- model B2, de la 40500 euro

- model B3, de la 40500 euro

 

Apartamentele cu 3 camere

- model A2, de la 50000 euro

- model A1, de la 57500 euro

 

Locuințele se predau la cheie, cu TVA de 5% inclus în preț.

Se pot achizționa prin accesarea unui credit ipotecar sau prin programul Prima Casă.

Partenerul Broker de Credite -  Smart Credit Finance oferă ajutor în obținerea creditelor, direct în cadrul biroului de vânzări din incinta ansamblului.

Din 14 octombrie prețurile vor fi actualizate pe site-ul magnoliaresidence.ro  și se va putea urmări disponibilitatea acestora.

 

 

Magnolia Office, cea mai nouă destinație de business din Sibiu

 

Magnolia Office reprezintă cele trei clădiri comerciale, situate în cadrul ansamblului Magnolia Residence Sibiu, cu peste 6.000 mp de spaţii birouri, fiind o atracție pe piața imobiliară locală prin spații generoase și flexibile, care permit amenajarea birourilor la cele mai înalte standarde, cu servicii și echipamente de ultimă generație. Este un proiect care respectă standardele și principiile unei arhitecturi de înaltă calitate.

Reprezentanții  Magnolia Office anunță ca au fost scoase la vânzare spațiile de birouri și cele comerciale, situate într-o zonă foarte ușor accesibilă din toate cele patru puncte cardinale ale orașului, iar în imediata apropiere regăsim Zona Industrială de Vest, Autostrada A1, Aeroportul Internațional Sibiu, Zona Industrială de Vest, Cartierul Turnișor, Cartierul Terezian, Piața Cibin, instituții de interes public și mijloace de transport în comun.

 

Spații birouri

Spațiile de birouri se află într-o zonă foarte potrivită pentru companii de dimensiune mare sau medie, care activează în domenii precum: IT&C, outsourcing, consultanță și activități de birouri, call center, clinică medicală, firmă de pază, etc.

Principalul avantaj al birourilor Magnolia Office este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri de la 204 mp până la 2000 mp, cât și a faptului că sunt ușor de compartimentat și de gestionat.

La etajul V retras sunt spații birouri deservite de terase generoase.

 

Spații comerciale

Parterul clădirilor Magnolia Office este dedicat în exclusivitate spaţiilor comerciale. Destinaţia recomandată de dezvoltator: sediu bancă, magazine, supermaket, restaurant, clinică medicală, gradiniță privată, etc.

La parterul clădirii sunt două spații comerciale cu vitrină stradală, unul fiind deja vândut.

Ofertă pentru micile afaceri: spațiu comercial de 22 mp la prețul de 35000 Euro + TVA, cu predare la stadiul de gri.

 

Detaliile suprafețelor și disponibilități le regăsiți la  https://magnoliaoffice.ro/vanzari

 

Se oferă consultanță imobiliară ulterior achiziției apartamentelor sau a spațiilor comerciale, în vederea închirierii prin agenția imobiliară parteneră. (P) 
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia