Tribuna
PNL
Mă gândesc la ea - Magazinul care îți ajunge la inimă
Mă gândesc la ea - Magazinul care îți ajunge la inimă

Mă gândesc la ea pentru Sibiu a devenit încet, încet mai mult decât 4 cuvinte, o frază scrisă pe fațada unui magazin părăsit din centrul vechi al orașului.

Tribunei nr.13 este, cu certitudine, un simbol al orașului, e adevărat, unul neoficial, dat de un loc de poveste, unde viața își (re)scrie istoria. Aici, emoția e degajată din multiple combinații: fațada, cuvintele, arhitectura clădirii, poveștile a sute de inimi care parcă atrase de un magnet vin să-și imortalizeze într-o simplă poză emoțiile. Și e frumos, foarte frumos să vezi așa ceva!

Încă din momentul în care pătrunzi în magazin, o atmosferă deosebită te atrage să rămâi acolo și să explorezi fiecare colțișor, în care proprietara a făcut nu doar o investiție financiară, ci și una spirituală. „Aici am pus sufletul meu!”, ne mărturisește, cu entuziasm, Simona Nechifor

Mă gândesc la ea este un loc în care totul este aranjat cu multă grijă. În spatele produselor expuse stau sentimente calde și o rară dăruire. De la aranjarea unei biciclete în loc de tejghea, o idee extraordinară, de la pereții plini de tablouri minunate ale Elei Ionescu, pictoriță și artist plastic, cartea Elenei Potârniche, M-ai lăsat aici..., expusă ca o poveste de iubire și toate lucrușoarele mărunte și frumoase, până la bijuterii „Soutache”, din fimo, porțelan, gentuțe din hârtie, coliere din mărgele confecționate manual artizanal în atelierele pentru ea, totul se convertește în stil și eleganță.

Buchetele de flori din hârtie, de-a dreptul superbe, împreună cu multe alte lucruri artizanale, dar și sticlăria de la Fabrica din Avrig, pe care Simona Nechifor o prezintă cu mare mândrie ca o sibiancă get-beget, sunt însoțite de explicații pe marginea istoriei produselor și al modului în care sunt confecționate și aduc un plus de culoare prezentării produselor scoase la vânzare.

˶E păcat ca oamenii să nu știe că noi aici, în zonă, avem artizani, avem oameni care creează, avem produse de calitate și dăm exemplul Avrigului, produse pe care Europa le apreciază, făcute aici la noi, la Sibiu, care nu numai că sunt competitive ca preț față de multe alte produse din import, dar faptul că ne reprezintă zonal și este un brand de țară, iar noi în magazin recomandăm și punem la dispoziție o gamă largă de produse locale tocmai în ideea unicității și pentru a crea lucruri frumoase pentru ele, pentru ea! Colaboratorii noștri lucrează cu suflet și, la final, cadoul ne bucură sufletulˮ, ne spune Simona Nechifor.

Tribunei 13 este o poveste cu noroc în primul rând, pentru că Sibiul are, pe lângă alte locații de vis încă una, boemă, frumoasă și unică, care duce povestea mai departe prin frumusețe și rafinament.

Simona Nechifor vă așteaptă și pe pagina de Facebook a magazinului, https://www.facebook.com/MaGandescLaEaNonStop/ .

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia