FITS 2024
Tribuna
Luna se încheie cu „Ziua Copilului care Protejează Mediul”, la Avrig
Luna se încheie cu „Ziua Copilului care Protejează Mediul”, la Avrig

În ultima zi a acestei luni, la Avrig se va sărbători Ziua Copilului care Protejează Mediul. Cei mai mici cetățeni ai orașului, alături de părinți sau bunici, sunt așteptați în Piața „Gheorghe Lazăr” din centrul localității, pentru a participa la o multitudine de activități distractiv – educative, pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 10, cei prezenți vor avea la dispoziție diverse ateliere unde își vor putea demonstra îndemânarea și talentul (pictură - cu Maria Grancea, confecționat brățări – cu Rodica Ispas, pielărie – cu Adrian David Coman, atelierele Somarest pentru mediu), vor putea desena pe asfalt diferite lucrări cu tematică ecologică sau vor putea asista la demonstrații tehnico - tactice și alte activități realizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – covorașul rutier, Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu etc.

Bineînțeles că de la Ziua Copilului care Protejează Mediul nu vor lipsi concursul de dans „Dansăm pentru un mediu curat”, dar nici „Patrula Verde din școala mea”.

Începând cu ora 13, pasionații mersului pe bicicletă sunt invitați la „Turul Avrigului pe bicicletă, cu Tudy Oprea” (cei interesați de această activitate, vor veni cu bicicletele proprii și le vor lăsa într-o zonă special amenajată, în parcarea din fața Primăriei).

Ziua Copilului care Protejează Mediul este o inițiativă a Primăriei și Consiliului Local Avrig, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Sibiu, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu, Adi Eco, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu Sibiu, Clubul Copiilor Avrig, Asociația Pro Cycling.

Activitățile organizate sunt posibile cu sprijinul unor sponsori locali, care au înțeles nevoia de a trezi o atitudine conștientă și responsabilă față de natură și față de mediul înconjurător (SC Soma SRL, SC Somarest SRL, SC Jifa SRL, SC Lazăr Trans SRL și Terra Urban Dance).

D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica