Tribuna
AFF
Lucruri pentru casă în care să investești acum, dacă vrei să economisești mai târziu
Lucruri pentru casă în care să investești acum, dacă vrei să economisești mai târziu

Poate că banii pentru casă au o destinație precisă. Sunt bani pentru materie primă și materiale, bani pentru finisaje și manoperă și bani pentru mobilier și design. Ca nou proprietar, îți faci o listă cu lucruri esențiale și pe altele le lași pentru final. Logica este bună, dar nu dă mereu roade. Sunt unele lucruri în care merită să investești acum mai mult, dacă vrei să economisești mai târziu. Vei afla din acest articol pe ce merită să dai banii când te apuci de construit o casă.

 

 

Uite 3 lucruri care îți vor amortiza investiția în timp și te vor ajuta să eviți costuri suplimentare 

 

Vopseaua lavabilă 

 

Vopseaua lavabilă nu este doar culoare, ton și nuanță. Bine alese și integrate în stilul general al locuinței, culorile vor avea efectul mult dorit, dar pentru rezultate durabile, care să nu implice costuri suplimentare ulterioare, este nevoie, mai întâi, de calitate. Vopseaua lavabilă folosită la interior trebuie să ofere un grad mare de acoperire, să protejeze pereții casei și sănătatea celor care o locuiesc. Vopselurile folosite la exterior trebuie să reziste la uzură și intemperii și să nu se exfolieze. Vopselurile lavabile premium pentru interior și exterior de la BenjaminMoore.ro acoperă o gamă variată de vopseluri acrilice, vopsea alchidică, vopsea cu efect de tablă și vopsea cu finisaj mat, în culori și nuanțe dintre cele mai rafinate și cu caracteristici care le fac să reziste diferitelor tipuri de expunere. Investești acum, dar ai garantat rezultate durabile și casa la care ai visat dintotdeauna! 

 

Mobilierul 

 

Nu schimbi prea des mobilierul și nici nu este de dorit să o faci. Ai grijă ca obiectele mari, cele pe care le folosești zilnic și care presupun cele mai mari investiții, să reziste. Patul, mobila de bucătărie, dressingul, canapelele, fotoliile, mesele, să fie bine făcute, din cele mai bune materiale. Caută magazine care să garanteze calitatea produselor și cere detalii înainte să cumperi. Cât rezistă, cum rezistă, cum pot fi curățate, ce este de evitat. Dacă investești în mobilier de calitate de la început, ai siguranța că nu va ceda curând și nu vei fi nevoit să apelezi la bugetul de urgență. Procedează la fel și cu accesoriile. Investește într-o saltea de pat bună, în lenjerii din materiale de calitate, în electrocasnice, cu precădere în cele esențiale, frigider, mașină de spălat, plită, cuptor. Vei scuti sume importante pe viitor.

 

Manopera

 

Poți să ai mobilier și materiale dintre cele mai bune, dar finisajele să arate inestetic. Lucrurile de calitate au nevoie de manoperă de calitate. Poate mai mult decât în orice altceva, investește în oameni care să știe cum să lucreze. Să știe cum să aplice vopseaua lavabilă, cum să monteze tapetul, cum să pună faianța, gresia și parchetul, astfel încât să reziste și să arate bine. Fii atent și cu instalațiile electrice și sanitare din casă. Apelează la profesioniști și lasă "ce este mai ieftin" pentru obiectele pe care poți să le înlocuiești mai des. Draperii și perdele, corpuri de iluminat, covoare, tablouri, scaune, perne decorative, plante. Poți să le schimbi oricând și să adauge noi accente de culoare și stil designului existent. 

 

Dacă ții la banii tăi și la calitatea lucrurilor din casa ta, investește în vopsea lavabilă, în mobilier și manoperă. Vei plăti acum mai mult, dar investiția va fi recuperată în timp, la fel și economiile tale. În plus, calitatea înseamnă o viață mai bună și mai ușoară. Când vine vorba de casa ta, alege cu cap, nu impulsiv.


 

Sursa foto: unsplash.com 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA