Tribuna
Lucrările pe străzile Sticlei și Școlii vor fi finalizate în această primăvară
Vasile ANTIPA
307 vizualizari
Lucrările pe străzile Sticlei și Școlii vor fi finalizate în această primăvară

Peste aproximativ două luni ed zile, nlucrările de reabilitare și modernizare derulate pe străzile Sticlei și Școlii vor fi finalizate. De câteva zile au reînceput lucrările de modernizare pe două artere din municipiul Mediaș, respectiv pe străzile Sticlei și Școlii din cartierul Vitrometan.

Cele două străzi au intrat în toamna anului trecut, într-un proces de reabilitare și modernizare. Lucrările au reînceput săptămâna aceasta, în condițiile în care condițiile meteo permit acest lucru.

Odată finalizate lucrările de apă-canal, s-a trecut la reabilitarea trotuarelor, care va fi urmată de amenajarea unor locuri de parcare acolo unde va fi posibil, iar ulterior se va turna covor asfaltic

“Încet încet vrem să deschidem toate șantierele pe care le avem în oraș. Încă de anul trecut am început un amplu program de întreținere a drumurilor și pot să spun că acum se lucrează pe străzile Școlii și Sticlei și apreciez că în aproximativ o lună, o lună și jumătate vom putea veni și cu programul de covoare asfaltice.

Consider că lucrările se derulează în condiții normale și mă bucură faptul că deși ne aflăm în luna februarie, condițiile meteo ne permit să efectuăm astfel de lucrări”, precizează Gheorghe Roman, edilul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia