Tribuna
Lucrările la școlile din Mediaș se apropie de final
Vasile ANTIPA
737 vizualizari
Lucrările la școlile din Mediaș se apropie de final

Zece unități de învățământ din Mediaș au beneficiat de lucrări de reparații în vacanța de vară, iar în cazul a șase unități investițiile au fost deja recepționate.

Printre unitățile de învățământ la care lucrările au fost deja recepționate se numără Grădinița Rază de Soare din cartierul Gura-Câmpului, Școala Gimnazială Numărul 7, Grădinița numărul 7, Liceul Tehnologic Automecanica, Școala Gimnazială George Popa și Școala  Gimnazială Hermann Oberth.

Valoarea totală a investițiilor se ridică la 2,5 milioane de lei, care provin de la bugetul local al municipiului de pe Târnava Mare.

 “Încă de la începutul acestui an am alocat fonduri  pentru a interveni cu diverse lucrări de reparații la o serie de instituții de învățământ din oraș. În această perioadă nu facem altceva decât să parcurgem o etapă extreme de importantă și anume recepția lucrărilor.

În acest moment putem să spunem că am recepționat lucrările la șase din cele zece instituții de învățământ și eu apreciez că până la sfârșitul acestei vacanțe toate lucrările se vor încheia. Fondurile pe care le-am alocat în acest an pentru lucrări de reparații se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei”, a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia