Tribuna
Lucrări de reparaţii peDJ 105 G
Dan FRÂNCU
5996 vizualizari
Lucrări de reparaţii peDJ 105 G

Judeţean Sibiu, au început lucrările de reparaţii (aplicare covor asfaltic) la DJ 105 G. Deocamdată, se lucrează pe tronsonul cuprins între Racoviţa - Mîrşa – Avrig, ritmul de execuţie a lucrărilor fiind surprinzător de rapid şi calitatea acestora, cel puţin la prima impresie, foarte bună. Au fost curăţate marginile drumului, au fost efectuate frezări pe unele porţiuni, s-au aplicat emulsie bituminoasă şi strat asfaltic.
Alegerea acestui tronson pentru începerea lucrărilor de reparaţii la DJ 105 G a fost o decizie cât se poate de inspirată, porţiunea drumului cuprinsă între oraşul Avrig şi comuna Racoviţa fiind una dintre cele mai uzate, până la execuţia reparaţiilor.
Execuţia lucrărilor de aplicare a tratamentului special şi a covorului asfaltic la acest drum a fost anunţată de Consiliul Judeţean Sibiu încă din primăvara acestui an, prin publicarea programului de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene şi comunale pe anul 2016, pentru acest gen de lucrări, suma totală alocată, la nivel judeţean, fiind de 9, 63 milioane lei. 
În conformitate cu cele menţionate în acelaşi document al Consiliului Judeţean Sibiu, lucrările vor fi efectuate pe întreaga lungime a DJ 105 G, respectiv între localităţile Avrig - Racoviţa – Tălmaciu – Sadu - Râu Sadului – Sădurel – limita cu judeţul Vâlcea.


comentarii
1 comentarii

Lucru slab, e doar un strat de uzura peste cel vechi, asta e Romania lucrului bine facut, iar noi ne multumim cu nimicuri dinastea si uitam repede cat de greu a fost si este.
Restul de bani i-a directionat Sovaiala la Marpod ca doar e satul lui natal.
Ar trebui sa ne unim si sa protestam cu totii sa blocam drumul o zi sa vedem ce raspunsuri ne mai ofera.
niculae
27.05.2016 11:08
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA