Tribuna
Sevis
Lucrări de 50.000 de euro la sala de festivități a liceului din Copșa Mică
Vasile ANTIPA
831 vizualizari
Lucrări de 50.000 de euro la sala de festivități a liceului din Copșa Mică

Investiții importante la sala de festivități și cantina Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copșa Mică. Imobilul este în reparații, iar în acest an administrația locală din Copșa Mică va investi 50.000 de euro pentru unele intervenții capitale. Este vorba în primul rând despre modernizarea bucătăriei, iar la finalul lucrărilor aceasta urmează să fie dotată după ultimele standarde în domeniu.  

Reprezentanții Primăriei Copșa Mică au anunțat că Sala de Festivități a liceului, unde se află și cantina, poate să fie închiriată pentur diferite evenimente, mai puțin cantina, care nu poate fi deocamdată folosită.

“Cantina se află în renovare, Consiliul Local al orașului Copșa Mică va investi anul acesta în reparații și dotări 50,000 de euro. Până în vară, sala va beneficia și de o bucătărie modernă, în care se va putea găti pentru aproximativ 200 de persoane. Sala de festivități a Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" (cantina) a obținut avizele de la Pompieri și Sanepid.

Din acest moment ea poate să fie închiriată pentru evenimente, dar fără bucătărie. Hrana pentru evenimente trebuie să fie procurată, în momentul de faţă, prin servicii de catering”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Copșa Mică.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia