Tribuna
PNL
Liceul Teoretic "Axente Sever”, pentru al doilea an consecutiv la Campionatul European de Șah Online
Vasile ANTIPA
600 vizualizari
Liceul Teoretic

Elevi ai Liceului Teoretic “Axente Sever” au participat la a treia ediție a Campionatului European de Șah Online, competiție organizată de Federația Europeană de Șah și de Federația Internațională Școlară de Șah.

Este pentru a doua oară consecutiv când Liceul Teoretic “Axente Sever” participă la Campionatul European de Șah Online, după ce in 2018 alți practicanți ai sportului minții și-au testat abilitățile cu elevi din celelalte țări participante. Activitatea s-a desfășurat într-unul din cabinetele de informatică ale unității medieșene de învățământ, cu participarea a doi elevi ai liceului.

Este vorba de Andreea Armean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Dennis Stoica din clasa a IX-a Matematică Informatică. În afara celor doi elevi au existat doi participanți de la școli gimnaziale, printre cei mai buni șahiști ai Mediașului la categoria lor de vârstă.

Aceștia sunt Ștefania Czika de la Școala Gimnazială “Hermann Oberth” și Adrian Mihăilă de la Școala Gimnazială “George Popa”. Cei patru șahiști au fost îndrumați de către profesorii Miredda Câmpean și Emil Deliman. La această competiție s-au înscris 27 de echipe din România, Rusia, Republica Moldova, Estonia, Muntenegru sau Israel.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia