Tribuna
Liceul "Axente Sever" Mediaș are o elevă calificată la faza națională a olimpiadei de limba engleză
Vasile ANTIPA
829 vizualizari
Liceul

Liceul Teoretic "Axente Sever" Mediaș are încă o elevă calificată la o olimpiadă națională. După ce Sebastian Nicolae Fetean din clasa a X-a Matematică Informatică s-a calificat la olimpiada națională de geografie Iar Andreea Dragoman din clasa a XII-a Științe Sociale și Andreeas Iulian Secetă din clasa a X-a Filologie vor reprezenta liceul medieșean la tenis de masă, a venit și rândul limbii engleze.

La finele săptămânii trecute, Ioana Blaga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză a trecut cu brio peste proba de baraj pentru calificarea la olimpiada națională de limba engleză. Ioana a obținut cel mai mare punctaj la faza județeană a olimpiadei de limba engleză din 9 martie și a repetat această performanță două săptămâni mai târziu.

Ioana Blaga are un istoric amplu dedicat limbii engleze, atât anul trecut cât și anul acesta calificându-se la faza regională a concursului Public Speaking. Faza națională a olimpiadei de limba engleză se va desfășura la Ploiești in perioada 22-26 aprilie, iar etapa națională a olimpiadei de geografie va avea loc la Târgu Mureș in perioada 29 aprilie - 5 mai 2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia