Tribuna
Le dăm jos. Era şi cazul
Le dăm jos. Era şi cazul

 

Text şi foto: Dumitru CHISELIŢĂ

 

Au trecut sărbătorile marcate prin tot felul de becuri şi lumini. Becurile şi luminile, pardon "iluminatul festiv" a apărut cu destul timp înainte de a porni sărbătorile, asta pentru ca la data la care era Crăciunul şi Anul Nou noi să nu mai vibrăm de nicio culoare de emoţie şi bucurie, singura reacţie mai intensă fiind aia cu "a, da, le şiu". În fine, anula cesta mi-au plăcut că ele au sfidat, prin existenţa lor, isteria aia euro-ceauşistă a economisirii energiei de dragul economisirii şi de teama acelei scumpiri de moartea logicii.

Ei bine au fost montate, au luminat şi-au făcut treaba,a cum gata, le dăm jos. Că şi oamenii şi-aus cos din priză şi au adunat instalaţiile acelea de discotecă de anii 80-90 pe care le-au expus la ferestre în numele aceloraşi sărbători.

Dacă zice cineva că e cam târziu, că putea fi făcută activitatea asta mai devreme, îi contratzic. În timp ce făceam pozele acestea, printre blocuri mai trosneau petardele lansate de o ceată de copii de 11-12 ani. Adică dacă încă mai au petarde de la anul nou, nu e chiar aşa de târziu. Pe la voi când au venit cu demontatul?

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA