Tribuna
Festivalul Gradinilor
Lansarea cărţii profesorului Bogdan
Lansarea cărţii profesorului Bogdan
Joi, 10 octombrie a.c. la ora 10, la Cercul Militar Sibiu, are loc lansarea cărţii profesorului Ioan Bogdan ,, Responsabilizarea clasei politice – singura modalitate de a salva România de la dispariţia ca Stat Naţional, Unitar, Independent şi Suveran”.

 

Cartea are 512 pagini, cuprinzând un volum impresionant de date şi soluţii, a căror aplicare nu costă nimic, dar creează o nouă clasă politică şi oferă soluţii pentru a scoate Ţara din situaţia gravă în care se află şi construirea unui viitor pe măsura aşteptărilor românilor, atât ca ţară, cu prestanţă în Lume, cât şi ca bunăstare şi respect pentru toţi fiii Patriei, inclusiv pentru cei plecaţi din Ţară, având garanţii că pot trăi, ei şi copiii lor, mai bine acasă.                                                                

Cartea se va vinde cu 40 de lei.

Soluţiile, cum am spus, nu costă Ţara nimic, dar aduc avantaje, ne per­mitem să spunem, ini­maginabile.

Ca soluţii, sunt simplu de prezentat:

- Realizarea de către cei mai buni specialişti - şi Ţara are asemenea oa­meni - a unei Strategii Naţionale de Dezvoltare Economico - Socială, care să fie aprobată prin Referendum, iar Parla­mentul şi Guvernul să fie obligate să o aplice;

- Dacă alţii au soluţii mai bune, sau corecţii la cea realizată de specialişti
să-şi formuleze soluţiile şi să fie acceptate de către Parlament (cu con­diţia să fie mai eficiente, de­mon­strat,  decât cele aprobate prin Referendum).

- Eventualele diferenţe între soluţiile propuse (repetăm, mai bune decât cele aprobate prin Refe­rendum), să fie alese şi aprobate de către Parla­ment, iar eventualele dispute între partidele par­lamentare să fie soluţionate de către Curtea Strategică a României (care, cum am spus,  să se înfiinţeze şi să funcţioneze legal);

- Parlamentarii să nu mai primească decât diurna, iar câştigurile să şi le asigure din imple­men­­tarea mai eficientă a Strategiei respective, sau din soluţiile mai eficiente pe care le au (dacă le au);

- Mai pot obţine şi alte venituri din măsuri care pentru Ţară sunt  mai bune decât cele aprobate de către Parlament, cu calcule de eficienţă şi performanţă demon­strate.

- Cum probabil, mulţi nu vor fi capabili de astfel de câştiguri şi dacă nu se retrag din Parlament, să lase locul la alţii care pot, atunci vor ajunge la cantinele sociale.

Alte soluţii şi avantaje, tot revoluţionare, cuprinse în carte, vom prezenta în următorul anunţ pe care îl va publica  cotidianul Tribuna.

Ne-am grăbit cu cartea cu gândul că cei care vor candida la Preşedinţia României se vor duela pe astfel de soluţii, nu pe scandal, care nu ajută pe nimeni, dimpotrivă, pot escalada până la distru­gerea Ţării.

Consider cartea ca fiind cea mai importantă din viaţa mea, de peste 86 de ani, dintre cele peste
60 de volume scrise, pentru că este o carte, singura pe care am văzut-o, care avan­sează o solu­ţie, unică, de salvare a României de la dispariţia de pe harta lumii ca stat naţional suveran.

Nu cer nicio apreciere din partea nimănui, vreau doar să-mi fac o datorie sfântă faţă de Ţară.

Dacă România nu va lua în seamă aceste pro­puneri, cartea urmând a se vinde şi în străinătate, Ţara care le va aplica,
în toată profunzimea lor, va deveni "O minune
a Lumii".                                      

Prof. univ. dr.
DHC Ioan Bogdan

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia