FITS 2024
Tribuna
Lansare de carte, la Sălişte
Lansare de carte, la Sălişte

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Sălişte a găzduit recent lansarea cărţii cu titlul: "Persoanele vârstnice: clienţii serviciilor sociale sau Mădulare ale Trupului lui Hristos". Această lucrare remarcabilă atrage atenţia asupra unor probleme cruciale în domeniul asistenţei medicale şi sociale.
Cartea abordează teme sensibile, dar esenţiale, cum ar fi îngrijirea şi protejarea persoanelor vârstnice, precum şi rolul bisericii în a ajuta comunităţile locale să facă faţă problemelor de sănătate psihică şi socială. Cartea evidenţiază importanţa îngrijirii vârstnicilor şi modul în care aceştia pot fi ajutaţi să ducă o viaţă mai bună prin intermediul serviciilor medico-sociale specializate.
În această lucrare se mai abordează subiectul valorii fiecărui individ şi a modului în care acesta poate fi integrat în societate, indiferent de problemele de sănătate sau de vârstă. Lucrarea explorează, de asemenea, modalităţile prin care biserica poate oferi sprijin şi încurajare celor care se confruntă cu probleme medicale sau sociale.
Cartea este scrisă de o autoare cu experienţă în domeniul asistenţei medicale şi sociale, oferind astfel o perspectivă autentică şi bine informată asupra problemelor tratate. Lansarea a fost un succes, interesând deopotrivă atât cititori din comunitatea locală, cât şi profesionişti din domeniul asistenţei medicale şi sociale. Alături de autoare, managerul Alexandru Virgil Chera a invitat şi personalităţi din Sibiu: criticul şi eseistul Ion Dur, lect. univ. dr. Tiberiu Costăchescu, preot dr. Mihai Petian şi părintele Mănase Virgil, care a ajutat la organizarea evenimentului.
Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Sălişte este mândră să fi fost gazda acestui eveniment important şi felicită autoarea pentru că a abordat un subiect cât se poate de sensibil şi complicat în societatea zilelor noastre.
"Printr-o angajare plenară a spiritului, a spus profesorul Ion Dur la încheierea întâlnirii, oamenii pot fi nu tineri şi bătrâni, ci tineri de diferite vârste."

Alexandru Chera, manager UAMS Sălişte

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica