Tribuna
La Sibiu, în premieră!
Deposib Expert a deschis cel mai mare showroom cu ferestre de mansardă
Deposib Expert a deschis cel mai mare showroom cu ferestre de mansardă

Deposib Expert, distribuitor național de produse care acoperă aria ferestrelor de mansardă, a scărilor de pod și a tratamentelor lemnului, a deschis la Sibiu cel mai mare showroom din România.  

Locația se află în Sibiu, pe Calea Şurii Mari nr.32, este cea mai mare ca suprafață și capacitate de expunere a ferestrelor de mansardă și a scărilor de acces la pod din România (peste de 400 mp), cu o investiție de peste 50.000 Euro, acoperind toate echipamentele logistice și de transport necesare.


Prin deschiderea noului punct de lucru, cu logistică și reprezentanți tehnici de vânzari, sunt deservite multiple categorii de produse precum:
- ferestre de mansardă de la cei mai mari producători europeni: Fakro, Velux Dakea și Optilight
- scări de acces la pod din lemn sau metal cu garnituri, cu uşi izolate, iar unele cu amortizoare cu gaz de la cel mai mare producător de scări din Europa
- soluţii profesionale de tratare a lemnului de la Bochemit din Cehia, pentru protecţia la foc, insecte (cari de lemn), ciuperci, mucegai, UV şi intemperii
- ulei protector colorat, import Germania
- folii anticondens, difuzie, barieră de vapori din Polonia
- ferestre acoperiş tip terase fixe sau cu operare manuală și electrică
- luminatoare de pod cu funcţie de aerisire, acces pe acoperiş şi lumină pod
- uşi de garaj cu automatizare
- invelitori de tablă Aluminiu-Zink, tip ţiglă de la Novatik, cu acoperire de rocă vulcanică
- tuneluri de lumină flexibile şi rigide de la Fakro şi Velux.

 

 

Profilul companiei - vânzarea produselor speciale din domeniul construcţiilor şi consultanţa tehnică de specialitate

 

”Până acum nu exista posibilitatea de a vedea diverse modele de ferestre de mansardă, scări de pod şi modul cum se operează acestea, această zonă rămânând mult timp neacoperită. Am tatonat terenul şi am decis, că este foarte important ca pe lângă magazinul online, să existe și unul fizic. În plus, nivelul cantitativ și calitativ din zona Sibiului a crescut, regiunea având deja mult potențial, iar produsele comercializate de noi se potrivesc foarte bine cu tendinţele actuale. Astfel, am considerat că este un moment oportun pentru a deschide acest nou showroom. A venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră! În plus,  livrăm produsele comercializate prin intermediul curieratului rapid la nivel de țară cu Fan Curier, Cargus, Nemo Expres și DPD Curier, astfel încât produsele comandate astăzi în magazinul online www.deposib.ro, reușim să le livrăm în 24-48 de ore în cele mai îndepărtate colțuri ale țării!”,  a  declarat  Ilie Moga, director comercial Deposib Expert.

 


Despre Deposib Expert

Înființată în anul 2014, compania  are sediul și depozitul central la Sibiu, comercializează produse online și deține o gamă variată de produse pentru acoperișuri și mansardă.

Portofoliul conține peste 500 de articole, grupate în 9 categorii.

Importator oficial de soluții profesionale, marca Bochemit, din Cehia, pentru tratarea si protectia lemnului împotriva focului, mucegaiului, ciupercilor și insectelor dăunătoare lemnului.

Distribuitor autorizat produse profesionale, import Polonia, gama Fakro: ferestre mansardă, scări pod, scări de pod rezistente la foc, uși garaj, folie difuzie, ferestre acoperiș terasă, tuneluri de lumină, etc.
Distribuitor autorizat ferestre de mansardă Velux: ferestre de mansardă cu deschidere mediană, supramediană, fereastră tip balcon, ferestre acoperiș terasă, ferestre evacuare fum, rulouri, jaluzele, parasolare și accesorii pentru ferestre de mansardă. 

Un scurt film despre activitatea Deposib Expert se poate vedea aici:

 

 

Furnizor pentru 8 muzee din România de produse de tratare a lemnului Bochemit, import Cehia 

 

Deposib Expert  este partener oficial al Asociației ‘’Ambulanța pentru Monumente’’, care salvează monumente istorice aflate în stare avansată de degradare. Deposib este furnizor pentru soluțiile speciale de tratare a lemnului, de remarcat fiind un proiect de renovare a unei  biserici din localitatea Strei, județul Hunedoara, cu o vechime de peste 700 de ani, pentru care compania a donat tratamentul pentru protecția șindrilei din lemn.


“Proiectul își propune să acționeze eficient în domeniul salvgardării patrimoniului imobil prin punerea în siguranță a unor obiective de patrimoniu importante aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps. Peste 600 de monumente istorice din România aflate în proprietate privată sau publică așteaptă salvarea de urgență și numărul lor crește în mod îngrijorător. Proiectul “Ambulanța pentru Monumente” prin intermediul căruia se realizează punerea în siguranță a patrimoniului cultural imobil cu ajutorul voluntarilor, al meșterilor și al comunităților locale, sub stricta supraveghere și îndrumare a specialiștilor din domeniul conservării și restaurării monumentelor istorice, a fost răspunsul la lipsa de reacție a comunităților, a ministerului de resort și a autorităților în fața amenințărilor de distrugere accelerată a patrimoniului. Acolo unde proprietarul oferă materialele de construcție necesare, „Ambulanța pentru monumente”, a cărei principal susținător este Alteța Sa Regală, Prințul de Wales, acționează pentru punerea în siguranță a monumentului cu ajutorul unei autoutilitare echipate cu uneltele necesare.


De altfel, începând cu anul 2014, Deposib s-a implicat în numeroase cazuri speciale, donând sau oferind discounturi semnificative, pentru soluții profesionale de tratare a lemnului, în special produse de ignifugare, eliminare insecte din lemnul atacat și curățarea mucegaiului. Putem enumera aici asociațiile pentru copii, asociații montane, persoane private și monumente istorice”, a  conchis  Ilie Moga.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia