Tribuna
PNL
La plimbare cu bicicleta, în Zona Turistică „Valea Avrigului”
Dan FRÂNCU
1869 vizualizari
La plimbare cu bicicleta, în Zona Turistică „Valea Avrigului”
Vremea deosebit de frumoasã dar şi dorinþa de a face o plimbare cu bicicleta, alãturi de prieteni, în frumoasa zonã turisticã a Avrigului, i-au convins şi de aceastã datã pe iubitorii de mişcare, naturã şi aer curat, din Avrig şi localitãţile învecinate, sã participe la cea de-a treia etapã a proiectului „Ne place Valea Avrigului pe bicicletã!”.

Duminicã, înainte de ora prânzului, zeci de iubitori ai ciclis­mului, copii, tineri şi adulţi, s-au adunat în centrul Avrigului pentru a lua parte la un nou marş cãtre Zona Turisticã „Valea Avrigului”.
De aceastã datã, numãrul participanţilor a fost mai mare ca la etapa anterioarã, semn cã acţiunea începe sã devinã una din ce în ce mai popularã în rândul celor ce iubesc mişcarea pe bicicletã şi Valea Avrigului.
Şi duminicã organizatorii şi participanţii au respectat regulile acţiunii, astfel cã deplasarea s-a fãcut în pluton, pe o singurã bandã de mers, cu maşini de deschidere şi închidere a plutonului şi mai mulţi „comisari de traseu”.
În jurul orei 13, bicicliştii avrigeni au plecat din zona Cabanei Ghiocelul spre oraş, cel de-al treilea marş desfãşurându-se fãrã probleme.
„Ne place Valea Avrigului pe bicicletã!” s-a nãscut în urma unor dezbateri pe un grup al unei reţele de socializare, din dorinţa de a crea avrigenilor posibilitatea de a putea participa la o plimbare de plãcere, în pluton, în zona turisticã a oraşului, dar şi cu scopul de a susţine demersurile întreprinse pentru realizarea aici a unei piste pentru biciclete.
Urmãtoarea acţiune de acest fel se va desfãşura peste douã sãptãmâni.
Proiectul este organizat de Asociaţia “Prietenii Avrigului”, Centrul de Informare Turisticã Avrig, Biblioteca Orãşeneascã Avrig şi Mereş Ştefan & Comp.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia