Tribuna
La Obi Sibiu un Crăciun autentic
La Obi Sibiu un Crăciun autentic

Lucia Nica, unul dintre cei mai apreciați artiști plastici din Sibiu, aduce mai aproape de noi spiritul sacru al Sărbătorilor, printr-o inedită expoziție de icoane pictate pe lemn.
Găzduit în incinta magazinului Obi, chiar la intrarea principală, vernisajul Luciei Nica propune vizitatorilor un alt mod de a percepe, simți și înțelege profunzimea creștinismului ortodox, și anume prin mesajul vizual transmis de pictura religioasă. Artista reușește să îmbine tradiția și arta, realizând icoane  
Toți cei care nu au ajuns încă, sunt așteptați la Magazinul Obi și se vor bucura de atmosfera și decorurile unui Crăciun unic.comentarii
2 comentarii

Pana la urma acest magazin v-a ramanme biserica si restaurant.E posibil ca si la intrare in oras sa fie o biserica si o crasma,apoi popii ziua canta in biserica si noaptea la crasma.
cabuta
21.12.2011 11:13
se tot laudau unii ca fac ditamai mall-ul acolo in zona dar nau facut nimik...iau mai si prostit pe astia de la OBI sa vina acolo(ca pe cei de la IKEA nu i-au prostit inca sa deschida magazin acolo).
asadar o sa ne multumim cu tentativa esuata de mall care il avem in sibiu.
sibian
21.12.2011 14:54
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia