Tribuna
La Baza Sportivă Avrig se amenajează un teren de sport multifuncţional
Dan FRÂNCU
915 vizualizari
La Baza Sportivă Avrig se amenajează un teren de sport multifuncţional
Primăria oraşului Avrig amenajează un teren de sport multifuncţional la Baza Sportivă Avrig (strada Stadionului). Noul teren va putea fi folosit pentru minifotbal, handbal, dar şi tenis de câmp.

 

 

"Vom inaugura un nou teren multifuncţional în Avrig, pe strada Stadionului. Sportul, în toate formele sale, are o importanţă semnificativă în demersurile noastre de a creşte calitatea vieţii în oraş şi sunt de părere că orice tip de activitate fizică este benefică sănătăţii noastre, ca adulţi, dar, mai ales, sănătăţii copiilor noştri. Astfel, pentru a încuraja activităţile fizice şi sportul, vom da în folosinţă un teren dedicat activităţilor sportive. Acest teren multifuncţional se poate folosi pentru minifotbal, handbal sau tenis şi are o suprafaţă de 1.012 mp", a explicat viceprimarul Ciprian Stoişor, pentru pagina de socializare a administraţiei publice locale avrigene.

Terenul de sport multifuncţional de la Avrig are o lungime de 46 metri şi o lăţime de 22 metri şi este acoperit cu gazon sintetic. Lângă teren, vor fi amenajate vestiare de tip container, două porţi cu structură din aluminiu dur, o instalaţie nocturnă cu opt proiectoare LED, un panou de comandă şi fileu de tenis cu stâlpi mobili. Terenul are fundaţie din beton şi este împrejmuit cu plasă de sârmă zincată. Gazonul sintetic, de culoare verde şi roşu, are o înălţime totală a firului de 22 mm, cu nisip cuarţos şi cu linii de marcaj de joc de culoare albă, rezistente la umezeală şi la radiaţiile UV.

Valoarea investiţiei este de 419.283,66 lei fără TVA.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica