Tribuna
PNL
Junii merg la Festivalul Inimilor
Junii merg la Festivalul Inimilor
De ani buni sunt obişnuiţi bănăţenii să îi aibă pe reprezentanţi ai "Junilor Sibiului" - "Ceata Junilor" la Festivalul Inimilor de la Timişoara; şi tot de ani buni sunt obişnuiţi sibienii să fie reprezentanţi ai Sibiului la acest festival.

Tradiţia se continuă şi în 2014, aşa că "Junii Sibiului" - "Ceata Junilor" vor susţine un spec­­tacol de cântece şi dansuri popu­lare în Parcul Rozelor, locul tra­diţional de desfăşurare a festiva­lului.

Cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor “Festivalul Inimilor” din Timisoara  se desfăşoară în perioada 10 - 14 iulie 2014.  Ediţia jubiliară din acest an va reuni pe scena Teatrului de Vară valoroase ansambluri artistice, atât din ţară, cât şi din străinătate, precum şi ansambluri care s-au remarcat la ediţiile anterioare ale festivalului.

            Festivalul, cuprins în calendarul CIOFF şi UNESCO, este una dintre cele mai importante manifestări de acest gen din România, atât prin numărul numărul formaţiilor participante , cât şi prin valoarea acestora. Spectacolele folclorice din cadrul festivalului sunt  televizate. Mani­fes­tarea a fost concepută şi iniţiată în anul 1990, în semn de omagiu pentru cei care s-au jertfit în de­cem­brie ‘89.

Deplasarea este realizata in parteneriat cu  Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia