Tribuna
PNL
Jandarmi practicanţi, la Sibiu
Laura BUCIU
2204 vizualizari
Jandarmi practicanţi, la Sibiu
Doi elevi din anul II de studiu, de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, vor efectua ultimul stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu.


Este vorba de doi tineri din judeţul Sibiu. Dorel Frăţilă, este din municipiul Sibiu şi are vârstă de 24 de ani, iar Mihail Daniel Gherghel este din Agnita şi are 26 de ani. Cei doi au fost repartizaţi pentru practică la Inspectoratul de Jandarmi Sibiu.
Ei vor fi îndrumaţi în perioada stagiului de practică dejandarmi cu experienţă în activitatea profesională (Comandant Detaşament şi şef Secţie de Jandarmi).
Cei doi elevi au fost selecţionaţi şi recrutaţi în perioada primăverii din anul 2014 la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu iar după absolvirea şcolii, în luna iulie a acestui an, vor fi repartizaţi la la Jandarmeria Sibiu, la dorinţa lor. La finalul stagiului de practică, celor doi viitori jandarmi le va fi acordat un calificativ, în funcţie cum vor executa sarcinile de serviciu.
În cursul campaniei de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ din Ministerul Afacerilor Interne, care pregătesc ofiţeri şi subofiţeri pentru Jandarmeria Română în diferite specialităţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu a întocmit anul trecut, 14 dosare de candidaţi pentru băieţi şi un dosar pentru fete, conform opţiunilor acestora de a susţine examen la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti (4 băieţi, o fată), Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani (8 băieţi), Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni (un băiat), Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (un băiat).
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia