Tribuna
Îți plac produsele din pește? Comandă-le pe cele mai deosebite!
Îți plac produsele din pește? Comandă-le pe cele mai deosebite!

Dacă ești un adevărat gurmand și îți plac foarte mult produsele realizate din pește, atunci trebuie să încerci cât mai multe preparate delicioase, care îți oferă posibilitatea de a te bucură de gusturi și arome diverse.

De la salata icre simplă sau cu ceapă, până la batogul de pește afumat și rapanele marinate în ulei și usturoi, toate acestea sunt produse excelente și gustoase, care, pe lângă faptul că sunt deosebite din punct de vedere al aromelor, sunt și recomandate pentru îmbunătătirea sănătății pe termen lung!

 

Salata icre – perfectă pentru o gustare rapidă

Realizată numai din ingrediente naturale, așa cum sunt icrele proapete de știucă, zeama de lămâie și apa carbogazoasa, salata de icre reprezintă o alegere inspirată pentru o gustare rapidă. O poți servi inclusiv oaspeților, atunci când aceștia îți calcă pragul casei. Pentru a crea un plating interesant, poți să prăjești pâinea, pe care să o tai în forme diverse, pe deasupra să adaugi salată, iar peste ea câteva fire subțiri de ceapă verde! Mai mult, în funcție de preferințele pe care le ai, poți alege icrele simple sau icrele cu ceapă!

 

Produse marinate

Peștele este perfect pentru a fi marinat, iar dacă astfel de preparate îți sunt pe plac, înseamnă că trebuie să le încerci și pe următoarele:

  • sardeluțe marinate în vin – preparate după o rețetă străveche mediteraneană, pe care pescarii din zona Sulinei au adus-o de la greci, sardeluțele au un gust bogat și îți încântă simțurile de fiecare dată! Pentru marinara bucăților de șprot se folosesc vinuri diverse, iar astfel te bucuri de o sursă importantă de Omega 3, vitamina D si B12;
  • scrumbie de Dunăre – rondelele de scrumbie sunt și ele extrem de gustoase, fiind pregătite cu un mix de oțet obținut din vin, sare, zahăr și condimente (piper boabe, ienibahar boabe, coriandru, foi de dafin). De preferat este ca după ce desfaci ambalajul să consumi toate bucățile de scrumbie în termen de 48 de ore, pentru ca peștele să nu-și piardă din proprietăți;
  • rapane marinate – sunt pregătite după ce li se scoate cochilia, iar cele mai importante ingrediente folosite pentru ele sunt: uleiul vegetal de floarea soarelui, zeama de lămâie, oțetul din vin, zaharul, sarea și piperul negru, coriandrul și foile de dafin.

 

Produse afumate

Dacă preferi produsele afumate, nu trebuie să-ți faci griji, pentru că și această categorie este una ofertantă când vine vorba despre tipurile de pește, pe care le poți alege:

  • pastrama de crap sălbatic – realizată din fileuri de pește proaspăt, care sunt trecute printr-un amestec de mirodenii sofisticate și plante aromatice, pastrama este excelentă pentru ocaziile speciale, în care vrei să te bucuri de un preparat delicios! Îl poți oferi inclusiv musafirilor tăi, dacă îți dorești să-i impresionezi;
  • batog de crap sălbatic – este pregătit după o rețetă tradițională dunăreană, ce a fost păstrată în timp din generație în generație. Peștele este pregătit prin afumare la rece, cu ajutorul unui lemn de esență tare, iar piperul verde este condimentul exotic ce face legătura dintre mare și Dunăre;
  • scrumbie de Dunăre – peștele este eviscerat cu atenție, iar apoi pus la afumat, până când capătă o culoare arămie frumoasă. Scrumbia este pregătită doar cu sare și câteva condimente, fiind excelentă pentru platourile din pește.

Nu ezita să încerci din când în când produse pe care nu le-ai mai gustat niciodată până acum! De la rapane marinate in ulei cu usturoi, până la batogul afumat ori sardeluțele delicioase, pe toate le poți comanda online! Deltaica.ro îți oferă o gamă largă de produse interesante și delicioase, din care poți alege!

 

Date de contact:

E-mail: vanzari@deltaica.ro

Telefon: 0729.995.529






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA