Tribuna
Fabrica Sevis
ISJ Sibiu: Se caută 149 directori de unități de învățământ preuniversitar

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu anunţă că, În anul 2021-2022, pentru concursul de ocupare a functiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din judetul Sibiu, au fost anuntate vacante 149 de posturi de director si 52 de posturi de director adjunct.
"Cadrele didactice care doresc să ocupe o funcție de conducere în unitățile scolare din judetul Sibiu pot consulta Metodologia privind organizarea și desfãsurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul nr. 4597/6.08.2021, cu modificările ulterioare.
Conform calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în perioada 15-26 septembrie 2021 se pot depune dosarele de înscriere la proba scrisä pe platforma informatică dedicată", spune comunicatul

Toate informatiile privind organizarea si desfășurarea concursului pentru ocuparea functiilor de director director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din judetul Sibiu sunt afisate la sediul ISJ Sibiu, str. Lucian Blaga nr. 26 Sibiu, precum pe site-ul institutiei, www.isisb.ro, sectiunea Concurs director — director adjunct 2021.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia