Tribuna
Investiții reluate în cartierul medieșean Vasia
Vasile ANTIPA
455 vizualizari
Investiții reluate în cartierul medieșean Vasia

În aceste zile au reînceput investițiile în cartierul medieșean Vasia. În aceste zile se lucrează pe strada George Topîrceanu. Pe această stradă se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele dar și locuri de parcare noi, respectiv se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială. Investiția din cartierul Vasia a demarat în urmă cu doi ani, fiind în derulare mai multe lucrări.

Pe străzile Castanilor, Toma Ionescu și Octavian Goga au fost executate lucrări de reabilitare a sistemului rutier, de amenajare a trotuarelor, iar pe strada George Topârceanu se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele dar și locuri de parcare noi și se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială.

După finalizarea lucrărilor se va interveni pe strada Gheorghe Pop de Băsești.

“Anul trecut am finalizat lucrările pe trei străzi, Castanilor, Octavian Goga și Toma Ionescu, iar anul acesta, pentru că timpul ne permite, am început lucrările pe George Topîrceanu. Apreciez că până în vară vom finaliza întreaga lucrare, care se ridică la aproximativ 2,5 milioane lei.

Vom trece apoi mai departe la strada Gheorghe Pop de Băsești, acolo unde anul acesta vom începe lucrările, iar anul viitor le vom finaliza”, a precizat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia