Tribuna
Sevis
Întreruperea apei la Răşinari

„SC APĂ-CANAL SA anunţă că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii  reţele de distribuţie a apei  pe str. Barcianu şi Ilarie Mitrea  din Răşinari, în data de miercuri 03.06.2015 între orele 8,00-18,00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în Răşinari, pe străzile alimentate din captarea Strâmbu (Şteaza): A.Şaguna (parţial), Bisericii, Crucii, Câmpului, Copăcele, E.Ciuceanu, Fierului, Giurculeţ, Gaterului, Ilarie Mitrea, Iazului, Îngustă, Morii, Muzeului, N.Droc, Nouă, O.Goga (parţial), Olarilor, prof.Severin, Râului, Sibiului, Barcianu, Subcostiţă, V.Păcală.
Pentru alte lucrări de cuplare, în data de joi 04.06.2015 între orele 8,00 – 18,00  se va întrerupe apa în Răşinari pe str.Ilarie Mitrea de la intersecţia str. Barcianu/Ilarie Mitrea (Giurculeţ) până la str. Râului.
 Lucrările sunt efectuate de către GEIGER TRANSILVANIA  în cadrul CL 9 - Contractul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din localităţile Cisnădie şi Răşinari finanţat de Uniunea Europeană prin POS Mediu.
Rugăm abonaţii să-şi asigure rezerva de apă.
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Informaţii suplimentare la Dispeceratul S.C Apă-Canal S.A. Sibiu tel: 0269-222777.
Director General,
ing. Mircea Niculescu

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia